Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024 13:44
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραυματισμός μαθητών σε Δημοτικό Σχολείο: Έπεσαν σοβάδες – Δείτε εικόνες


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Παρασκευή στο 149ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στα Κάτω Πετράλωνα, όπου σοβάδες έπεσαν από το ταβάνι του κτιρίου με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τρεις μαθητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

Ενώ τα παιδιά είχαν βγει έξω απ’ τις αίθουσες, καθόντουσαν σε ένα υπόστεγο που υπήρχε. Τότε από την οροφή αυτού έπεσαν οι σοβάδες πάνω στα ανυποψίαστα παιδάκια.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, αλλά όπως ενημέρωσε η διεύθυνση του σχολείου τους γονείς αυτά βρισκόντουσαν σε κατάσταση σοκ.

Πληροφορίες θέλουν το σχολείο στεγάζεται σε ένα παντελώς ακατάλληλο κτίριο και είχε αποφασιστεί εδώ και δεκαετίες να μεταστεγαστεί σε νέο κτίριο.

Βέβαια κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί καθώς υπήρχαν μερικές δικαστικές διαμάχες και κωλυσιεργίες όλων των δημοτικών αρχών, με αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα τα παιδιά να πηγαίνουν σε ένα τόσο επικίνδυνο κτίριο.

Όπως αναφέρεται, το κτίριο στο οποίο θα μεταφερόταν είχε αποφασιστεί να απαλλοτριωθεί ήδη το 2002, αλλά στη συνέχεια υπήρξε προσφυγή δικαιούχων εναντίον αυτής της απόφασης που τελικά δικαιώθηκαν δικαστικά το 2018.

Δείτε τις εικόνες: