1 2
Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024 21:32
LIFE

Trannos: Συνελήφθη για οπλοκατοχή ο τράπερ


Μπλεξίματα με τον νόμο φαίνεται πως έχει ο γνωστός τράπερ Trannos, ο οποίος συνελήφθη για οπλοκατοχή στο Καματερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν στη 1:00 περίπου τα ξημερώματα της Παρασκευής (21/6) όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο στη συμβολή των οδών Τεπελενίου και Καλπακίου.

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι μάρκας Grand Power με 7 φυσίγγια. Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Trannos είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοκατοχή και το 2022.

Εκείνο τον Νοέμβριο, η αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψή του στις 4:15 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Ιάκχου και Περσεφόνης στην Ομόνοια, όταν σε τυχαίο έλεγχο που του έγινε εντοπίστηκε στο όχημά του όπλο, για το οποίο δεν είχε άδεια.

Μαζί με τον τράπερ βρίσκονταν άλλα τρία άτομα. Τόσο ο Trannos, όσο και οι συνεπιβάτες του συνελήφθησαν, ενώ το πιστόλι κατασχέθηκε.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή από κοινού, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Έξι μήνες νωρίτερα, ο Trannos είχε συλληφθεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο στο Μπουρνάζι. Τότε είχε υποστηρίξει ότι το όπλο δεν είναι δικό του αλλά φίλου του με τον οποίο ήταν μαζί στο αυτοκίνητο και θα το χρησιμοποιούσε στα γυρίσματα ενός video clip, ενώ με ανάρτησή του στο Instagram είχε προκαλέσει λέγοντας πως «πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι».

Οι σχυρισμοί του δεν έγιναν δεκτοί και αποφασίστηκε η ποινική του δίωξη.