1 2
Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024 15:17
Άλλες Ειδήσεις

Το Βέλγιο θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο πάρτι swingers της Ευρώπης – Πρόβλεψη για 20.000 προφυλακτικά


Το μεγαλύτερο πάρτι swingers στην Ευρώπη ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το 2024 το Βέλγιο.

Η εκδήλωση με τίτλο «Mystery Sensation» θα φιλοξενήσει έως και 10.000 άτομα και θα διεξαχθεί στην Αμβέρσα από τις 19:00 έως τις 03:00 της 21ης Σεπτεμβρίου 2024. Ο ακριβής χώρος θα αποκαλυφθεί 24 ώρες πριν από την εκδήλωση.

Ο ιστότοπος του Mystery Sensation υπόσχεται στους παρευρισκόμενους «την πιο συναρπαστική νύχτα του 2024» που «θα επαναπροσδιορίσει τα όρια της ευχαρίστησης και της εκλέπτυνσης».

«Το Mystery Sensation υπόσχεται μια νύχτα όπου η πόλη της Αμβέρσας δεν είναι μόνο το Διαμάντι της Ευρώπης, αλλά και η παιδική σας χαρά», προσθέτει. «Αυτή είναι η ευκαιρία σου να λάμψεις, να κάνεις πάρτι, να ανακαλύψεις».

Πώς θα είναι το πάρτι

Οι χώροι για ερωτικές συναντήσεις θα περιλαμβάνουν 150 στρώματα και δέκα τζακούζι ενώ θα είναι διαθέσιμα 20.000 προφυλακτικά για να «διασφαλιστεί η υπόσχεση της ξέγνοιαστης και ασφαλούς ανακάλυψης».

Επιπλέον, ένα πλήρες δείπνο τριών πιάτων θα ετοιμάσουν «μερικοί από τους καλύτερους σεφ» ενώ ποτά και «εξαιρετικά σνακ» θα διατίθενται καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς από πολλά μπαρ και σαλόνια.

Ένας τεράστιος «χώρος παιχνιδιού»

Ο διοργανωτής εκδηλώσεων Gert Snoeys, ο οποίος έχει 35 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διαχείρισης εκδηλώσεων και 20 χρόνια εμπειρίας ειδικά στη διοργάνωση εκδηλώσεων swingers, λέει ότι η βραδιά δεν θα μοιάζει με καμία που είχε σχεδιάσει προηγουμένως.

«Θα έχουμε έναν χώρο όχι λιγότερο από 4.000 τετραγωνικά μέτρα», είπε στην Gazet van Antwerpen. «Σε αυτό, θα υπάρχουν 25 θεματικές αίθουσες. Φανταστείτε ένα σκοτεινό δωμάτιο, μια συναρπαστική αίθουσα BDSM, μια αίθουσα κινηματογράφου και, ποιος ξέρει, ίσως ακόμη και ένα δωμάτιο στο στιλ της Κοκκινοσκουφίτσας. Όλα είναι πιθανά».

Οι τιμές των εισιτηρίων – Ποιοι μπορούν να πάνε

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε την Πέμπτη και η τιμή αρχίζει από 250 ευρώ για single γυναίκες και 695 ευρώ για ζευγάρια. Όσοι έχουν πιο «γερά πορτοφόλια» μπορούν να δώσουν 1.350 ευρώ για ένα εισιτήριο «VIP deluxe», το οποίο προσφέρει στα ζευγάρια «αποκλειστική πρόσβαση» σε ένα μετά το πάρτι καθώς και μια διανυκτέρευση σε ένα κοντινό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων.

Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν, συνιστάται «να αγοράσουν τα εισιτήριά τους τώρα», καθώς αυτά που θα πωληθούν μετά τις 31 Δεκεμβρίου, θα είναι 100 ευρώ ακριβότερα.

Ωστόσο, οι single άνδρες δεν επιτρέπεται να παρευρεθούν στη συγκέντρωση, μια απόφαση που υποστηρίζεται σθεναρά από τον διοργανωτή.

«Δεν επιτρέπουμε ανύπαντρους», είπε. «Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα άγριο ξέσπασμα και μετά να μην είναι πλέον ένα πάρτι υψηλής ποιότητας».

Τόνισε επίσης, ότι οι παρευρισκόμενοι σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν σεξουαλική επαφή μεταξύ τους. «Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, φυσικά. Υπάρχουν επίσης, πολλοί ”περίεργοι” που θέλουν απλώς να ζήσουν την εμπειρία. Αυτό δεν είναι καθόλου πρόβλημα. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει τίποτα».

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 21 ετών.

Τι πρέπει να φοράνε άνδρες και γυναίκες

Ο ενδυματολογικός κώδικας για τους άνδρες είναι η μαύρο σμόκιν, λευκό πουκάμισο, μαύρο παπιγιόν, ενώ οι γυναίκες προτρέπονται να φορούν τα «πιο κομψά» κοκτέιλ φορέματά τους.

Τέλος, ο Snoeys εξέφρασε την ικανοποίησή του που οι ομαδικές ερωτικές συγκεντρώσεις έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική και κοινωνική αποδοχή στο Βέλγιο τα τελευταία χρόνια.

«Ήθελα να διοργανώσω κάτι τέτοιο πριν από δέκα χρόνια, αλλά ήταν πολύ νωρίς τότε», είπε. «Το ταμπού φαίνεται πλέον να έχει εξαφανιστεί για πολλούς ανθρώπους. Μιλάμε ανοιχτά».

Και πρόσθεσε: «Τα κλαμπ swingers σε Βέλγιο και Ολλανδία προσελκύουν πολλούς νέους σήμερα. Τα ζευγάρια ηλικίας 21 ετών προτιμούν ακόμη και ένα τέτοιο πάρτι από μια τυπική βραδιά ντίσκο».