ΒόλοςΚΟΡΥΦΑΙΕΣΤοπικά

Το όραμα και το σχέδιο του Αχιλλέα Μπέου για το ΕΑΚ δεν περιοριζόταν στο βάψιμο των αποδυτηρίων

Μία πολύ σημαντική είδηση σε ότι αφορά την ανακατασκευή του ΕΑΚ, έβγαλε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου. Ο Αχιλλέας Μπέος, λοιπόν, τόνισε ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η πλήρης ανακατασκευή του ΕΑΚ ο προϋπολογισμός της οποίας ξεπερνά τα 2 εκατ. Ευρώ.

Από αυτά η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει το έργο με 250.000 ευρώ, 600.000 ευρώ θα δοθούν μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος» και όλα τα υπόλοιπα θα διατεθούν από τον Δήμο Βόλου.

Σημειωτέον, η συνεισφορά του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη σε ότι αφορά την επιχορήγηση των 600.000 ευρώ ήταν μεγάλη, κάτι άλλωστε που επισήμανε και ο Αχιλλέας Μπέος υπογραμμίζοντας ότι η συνεργασία τους ήταν άριστη. Αυτό για να τελειώσει και το παραμυθάκι κάποιων με τις δήθεν κλειστές πόρτες των Υπουργείων. Όχι τίποτα άλλο, αλλά και παραπληροφόρηση έχει και τα όρια της.

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, η Δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει ένα έργο που είναι απαραίτητο και για την πόλη και τους πολίτες αυτής, αλλά και για τις ομάδες του Βόλου. Βλέπετε εδώ και δεκαετίες το ΕΑΚ είχε αφεθεί στην τύχη του και ευτυχώς που βρέθηκε η σημερινή Δημοτική αρχή, όχι για να κάνει «πασαλείμματα» αλλά για να το καταστήσει και πάλι λειτουργικό και ασφαλές γήπεδο.

Το σίγουρο είναι ότι μετά τις σημερινές εξαγγελίες του Αχιλλέα Μπέου, κάποιοι «καλοθελητές» πήραν τις απαντήσεις τους στο ερώτημα που έθεταν εδώ και ημέρες για το που… εξαφανίστηκαν τα 250.000 ευρώ της Περιφέρειας.

Κάποιοι μάλιστα, παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο, έφτασαν στο σημείο να υποστηρίζουν δημόσια (μέσω οπαδικής ραδιοφωνικής εκπομπής) ότι έχει ακυρωθεί η επιχορήγηση της Περιφέρειας για το ΕΑΚ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρξε… δάκτυλος μέσα από το Δήμο.

Που να ‘ξέραν όμως τα σχέδια της σημερινής Δημοτική Αρχής σε ότι αφορά την ανακατασκευή του ΕΑΚ.

Εκτός αν κάποιοι μέσα στον Ολυμπιακό Βόλου, που τυγχάνει να ζητάνε και την ψήφο των Βολιωτών στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές θεωρούσαν ότι τα 250.000 ευρώ της Περιφέρειας ήταν αρκετά για να ξαναγίνει το ΕΑΚ λειτουργικό και το κυριότερο ασφαλές.

Ευτυχώς πάντως για τον Βολιώτικο λαό, που η σημερινή Δημοτική Αρχή του Αχιλλέα Μπέου, έχει όραμα και σχέδιο, γιατί αν περίμεναν από τους… ψευτοσωτήρες που διατυμπανίζουν ότι θέλουν μόνο το καλό των ομάδων τους, το πολύ πολύ να έριχναν κανένα βάψιμο στα αποδυτήρια του ΕΑΚ.

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com