Άλλες Ειδήσεις

Το MASTER BLOCK του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ αλλάζει τον τρόπο που χτίζουμε

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αλλάζει τον τρόπο που χτίζουμε με ένα νέο, καινοτόμο πορομπετόν που είναι ανθεκτικό και φιλικό στο περιβάλλον. Το MASTER BLOCK του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ έχει ακριβείς διαστάσεις, κόβεται και επεξεργάζεται εύκολα προσφέροντας υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα σε κάθε εφαρμογή. Έτσι, το χτίσιμο γίνεται εύκολο, «καθαρό», γρήγορο και ποιοτικό.

Το MASTER BLOCK έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ασύγκριτο σε ευκολία, οικονομία και εφαρμογές. Παράλληλα, είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις σύγχρονες τάσεις και αποτελεί βέλτιστη λύση για αειφόρες κατασκευές. Ιδανικό για εσωτερική ή εξωτερική τοιχοποιία αλλά και για κάθε τύπου κατασκευή, είναι αξεπέραστο σε κάθε απαίτηση για ποιότητα κατασκευής, ταχύτητα και εξοικονόμηση πόρων.

«Master» σε κάθε σύγκριση, το νέο πορομπετόν του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ εξασφαλίζει:

  • Οικονομία & ταχύτητα: Μεγαλύτερη απόδοση, με αποτέλεσμα περισσότερα τετραγωνικά και λεία τελική επιφάνεια.
  • Μικρό βάρος – μεγάλη ευκολία: Είναι υλικό ελαφρύ με αποτέλεσμα την ευκολότερη μεταφορά και βελτιώνει την εικόνα στο εργοτάξιο καθώς ελαχιστοποιούνται τα προς απόρριψη υλικά.
  • Καλύτερη ποιότητα κατασκευής: Οι μικρές ανοχές στις διαστάσεις των στοιχείων MASTER BLOCK, εκτός από αισθητική αρτιότητα, εξασφαλίζουν αυξημένη παραγωγικότητα του συνεργείου, ακρίβεια των κατασκευών, όπως και οικονομία σε επόμενα στάδια.
  • Θερμομόνωση: Εξοικονομεί ενέργεια, καθώς η πορώδης σύνθεση του MASTER BLOCK διατηρεί το κτίριο ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.
  • Πυραντοχή: Το MASTER BLOCK με ταξινόμηση EUROCLASS A1 μπορεί να αντέξει σε θερμοκρασίες έως 1.200°C. Είναι ιδανικό και για βιομηχανικές κατασκευές ή εγκαταστάσεις αποθήκευσης.
  • Αντισεισμικότητα: Τα χαρακτηριστικά υψηλής αντοχής του MASTER BLOCK βελτιώνουν τη σεισμική συμπεριφορά του κτιρίου.
  • Πολυμορφικότητα & πολυχρηστικότητα: Είναι ιδανικό για την κατασκευή κτιρίων αλλά και για ειδικές κατασκευές, διακοσμητικές εφαρμογές  ακόμα και για τη δημιουργία γλυπτών.

Το δομικό προϊόν υψηλής τεχνολογίας MASTER BLOCK είναι διαθέσιμο σε επαγγελματίες και ιδιώτες μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ σε όλη την Ελλάδα.