Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024 04:50
ΒόλοςΤοπικά

Το Λιμεναρχείο Βόλου ενημερώνει για την επιδείνωση των καιρικών φαινομένων


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το αρίθμ. 5522/27-11-2021 έγγραφο του ΕΣΚΕ /Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, προβλέπεται την Κυριακή 28-11-2021 για τη Θεσσαλία:

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές που τα απόγευμα στην Κεντρική Στερεά και Θεσσαλία θα ενταθούν με σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ, από το απόγευμα τοπικά 7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

2. Κατόπιν τούτου συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης κατά το χρόνο ισχύος του δελτίου.

3. Οι χειμερινοί κολυμβητές συστήνεται όπως αποφεύγουν τη λήψη θαλασσιού λουτρού.

4. Ναυταθλητικοί και Αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους και να αποφύγουν την δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος του δελτίου.

5. Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις που κοινοποιείται το παρόν, ενημερώνονται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα.

6. Ναυτικοί πράκτορες που κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση των Πλοιάρχων των πλοίων που πρακτορεύουν.

7. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου (τηλ: 2421353800 & 108).