1 2
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024 22:25
Βόλος

Το «ευχαριστώ» του Βόλου σε Μπαριέντος και Αλχο


Παρελθόν από το δυναμικό του Βόλου αποτελούν οι Ζαν Πιερ Μπαριέντος και Νικολάι Αλχο τα συμβόλαια των οποίων έληξαν.

Ο Αλχο μάλιστα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Βόλο από χθες μέσω ανάρτησής του στα social media. 

Σήμερα ήταν η σειρά της ΠΑΕ Βόλος να ανακοινώσει το “τέλος” με τους δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι τίμησαν και με το παραπάνω την “κυανέρυθρη” φανέλα.

Η ΠΑΕ Βόλος μέσω ανακοίνωσης ευχαρίστησε τους δύο ποδοσφαιριστές για την πολυετή προσφορά τους, υπογραμμίζοντας ότι συνέβαλλαν τα μέγιστα για την υλοποίηση των στόχων της.

Θυμίζουμε ότι ο Ζαν Πιερ Μπαριέντος στα 4 χρόνια που αγωνίστηκε στον Βόλο είχε 82 συμμετοχές πρωταθλήματος και 5 γκολ, ενώ ο Αλχο στα 2,5 χρόνια παρουσία τους στον Βόλο κατέγραψε 74 συμμετοχές πρωταθλήματος και 2 γκολ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την αποχώρηση των Αλχο και Μπαριέντος

Με την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και η συνεργασία του Βόλου με τον Ζαν Πιερ Μπαριέντος και Νικολάϊ Αλχο, τα συμβόλαια των οποίων έληξαν.

Τόσο ο Ζαν Πιερ Μπαριέντος στα 4 χρόνια που αγωνίστηκε στο Βόλο, όσο και ο Νιολάι Αλχο στα 2,5 χρόνια που φόρεσε την «κυανέρυθρη» φανέλα συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να… μεγαλώσει και να υλοποιήσει τους στόχους της.

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τους δύο ποδοσφαιριστές για την πολυετή προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.