Ψυχαγωγία

Τηλεθέαση: Η αποχώρηση της Ελευθερίας εκτόξευσε την τηλεθέαση του GNTM -Τι έκαναν οι «Αγριες Μέλισσες»

Όσο πλησιάζουμε προς τον τελικό του GNTM, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μεταφράζεται σε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Το βράδυ της Τρίτης, οι παίκτριες του GNTM συγκινήθηκαν με την φωτογράφηση παρέα με συγγενικά τους πρόσωπα. Σε ένα επεισόδιο που η διάρκειά κράτησε ως και ένα τέταρτο πριν από τη 1 τα ξημερώματα, η τηλεθέαση χτύπησε κυριολεκτικά κόκκινα.

Σε όλη τη διάρκεια προβολής του, από τις 21.00 ως και τρία τέταρτα μετά τα μεσάνυχτα το GNTM σημείωσε τηλεθέαση 25,8% στο γενικό σύνολο. Εκεί όμως που πραγματικά απογειώθηκε, ήταν στο νεανικό κοινό, τις ηλικίες 18-54. Το ριάλιτι σημείωσε τηλεθέαση 36,5% με το ποσοστό να φτάνει το 67,6% στις γυναίκες ως 24 ετών που παρακολουθούσαν τηλεθέαση το βράδυ της Τρίτης. Μετά τις 12 το ριάλιτι που έπαιζε χωρίς αντίπαλο, αλλά και απέναντι σε μικρότερο κοινό, σημείωσε ποσοστά τηλεθέασης που έφτασαν ακόμη και το 47%

Τι τηλεθέαση σημείωσαν οι «Άγριες Μέλισσες»

Σε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης κινήθηκε και η σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», που συγκέντρωσε στο κανάλι 1.464.038 τηλεθεατές από τις 22.45 ως και λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα. Το σίριαλ κατέγραψε ποσοστό 33% στο γενικό σύνολο, ενώ βρέθηκε στο 29,4% στις ηλικίες 18-54.

Έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε πως αντίθετα με το GNTM, το ρεκόρ τηλεθέασης στις «Άγριες Μέλισσες» κρατούν εδώ οι άνδρες μεταξύ 18 και 24 ετών, όπου το ποσοστό έφτασε 52,3%.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr