Ψυχαγωγία

Τηλεθέαση: Ακόμη πιο ψηλά το «Κόκκινο Ποτάμι» -Τι έκαναν The Voice και Final Four

Η σειρά εποχής του Μανούσου Μανουσάκη, «Το Κόκκινο Ποτάμι» συνεχίζει να συναρπάζει τους τηλεθεατές τα βράδια της Κυριακής, σημειώνοντας τηλεθέαση ρεκόρ για μία ακόμη εβδομάδα.

Το ιστορικό σίριαλ που περιγράφει τον διωγμό των Ελλήνων του Πόντου από τους Νεότουρκους προέβαλε το βράδυ της Κυριακής δύο ακόμη επεισόδια και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ανταγωνισμό. Άλλωστε, πριν την Nielsen, την πρώτη θέση στο «Κόκκινο Ποτάμι» χάρισαν οι χρήστες του Twitter.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Nielsen, η σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» σημείωσε ποσοστό 34,1% και 34,3% για έκαστο από τα δύο επεισόδια. Το σίριαλ με σκηνοθέτη τον Μανούσο Μανουσάκη εκτοξεύτηκε σε τέταρτο ακόμη κ αι στο 37,8%.

Η τηλεθέαση σε The Voice και Final Four

Την ίδια ώρα, το δεύτερο επεισόδιο από το show του Final Four στον ΑΝΤ1 τα βρήκε σκούρα απέναντι στη σειρά του OPEN. Έτσι, η εκπομπή που προβάλλεται σχεδόν στο σύνολό της απέναντι από το «Κόκκινο Ποτάμι» υποχώρησε σε τηλεθέαση 11,7% το βράδυ της Κυριακής.

Καλύτερη ήταν η εικόνα για το The Voice, κυρίως χάρη στην μεγάλη διάρκεια προβολής του. Το παιχνίδι του ΣΚΑΙ παίρνει ανάσα στην τηλεθέαση μετά το τέλος της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι». Συγκεκριμένα, στο σύνολο της προβολής του χθες, το The Voice σημείωσε τηλεθέαση 22,2%. Το talent show πιέστηκε σε ποσοστά τηλεθέασης γύρω στο 15% ως τις 23.00, ενώ εκτοξεύτηκε στους πίνακες της Nielsen μετά, σημειώνοντας ακόμη 33,7% σε τέταρτο προβολής.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com