1 2
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024 21:54
LIFE

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Ποιες είναι οι 4 πρωταγωνίστριες στην κινηματογραφική μεταφορά


Η τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο MEGA το 2000 και που γνώρισε τεράστια επιτυχία αν και διακόπηκε πριν την ολοκλήρωσή της, έρχεται 25 χρόνια μετά, στη μεγάλη οθόνη, με τη μορφή δύο ταινιών: «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» – movie 1 και «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» – movie 2

Η παραγωγή της ταινίας θα είναι του Παντελή Καλατζή και της Showtime Productions και το σενάριο και η σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα. Το σενάριο της ταινίας είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.

Ποιες θα είναι οι τέσσερις πρωταγωνίστριες

Οι τέσσερις βασικές πρωταγωνίστριες που θα υποδυθούν την Αλέκα, την Ντομινίκ, τη Φωφώ και την Πόπη είναι οι Μαρία Λεκάκη, Βασιλική Ανδρίτσου, Παναγιώτα Βλαντή και Ελένη Ουζουνίδου.

Την αποκάλυψη έκανε η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την ανάγνωση του σεναρίου που έκαναν και οι τέσσερις μαζί.

Στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε και τον Αλέξανδρο Ρήγα να δίνει τις οδηγίες του. Ωστόσο, δεν διευκρινίστηκε ποιον ρόλο θα αναλάβει η κάθε ηθοποιός.

Η ανάρτηση που δείχνει την έναρξη των γυρισμάτων