1 2
Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024 13:04
ΘεσσαλίαΛάρισα

Τι λένε μάνα και πατέρας του 28χρονου Λαρισαίου που πέθανε ξαφνικά: «Έπαθε μπροστά μου έμφραγμα και τέσσερις ανακοπές» (videos)


Ως έναν πολύ δραστήριο νέο που του άρεσε ο αθλητισμός, περιέγραψαν τον 28χρονο Γιώργο Καρυώτη από τη Φαλάνη, που έφυγε χθες ξαφνικά από τη ζωή, η μητέρα του και ο πατέρας του.

«Έκανε αθλητισμό, παρκούρ, κολύμβηση, κικ μποξινγκ… Ήταν αθλητής στον Λαρισαϊκό – Τιτάνες» είπε κομπιάζοντας ο πατέρας του, ο οποίος ήταν μπροστά όταν ο άτυχος νέος παρουσίασε το σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η μητέρα του εξηγεί πως το παιδί της “έπαθε μπροστά της ένα έμφραγμα και τέσσερις ανακοπές καρδιάς”, με αποτέλεσμα μόλις είχε φθάσει στο νοσοκομείο των Τρικάλων να είναι ήδη νεκρός.

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, από εκεί στο Πανεπιστημιακό που είχε εξειδικευμένο αιμοδυναμικό τμήμα αλλά λόγω της έλλειψης κρεβατιού, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Όπως όμως εξηγεί στο βίντεο η μητέρα του 28χρονου, φθάνοντας στα Τρίκαλα ήταν ήδη αργά…

Δείτε τα βίντεο:

Οι οικείοι του άτυχου νεαρού τον αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Τρίτης από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Φαλάνη.

Υπενθυμίζεται ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ από τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτη Σερέτη, προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 28χρονου.