Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024 10:07
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Θύμα κατασκευασμένου δημοσιεύματος η Ελενα Αντωνοπούλου


Θύμα διάδοσης ψευδών ειδήσεων έπεσε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Βόλου Έλενα Αντωνοπούλου, από τοπικό site, το οποίο έγραψε ψευδές ρεπορτάζ σύμφωνα με όσα η ίδια καταγγέλει.

Το site έγραψε ρεπορτάζ συνοδευόμενο από φωτογραφικό υλικό, σύμφωνα με το οποίο δήθεν η κ. Αντωνοπούλου είχε σταθμεύσει παράνομα σε χώρο ελεγχόμενης στάθμευσης και είχε τοποθετήσει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της ένα χαρτί που έγραφε: “Αντιδήμαρχος” συνοδευόμενο από το τηλέφωνο της.

Η “είδηση” έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με την αντιδήμαρχο να εκτίθεται για κάτι που φαίνεται να μη διέπραξε, αφού όπως η ίδια λέει είναι κάτοχος κάρτας μονίμου κατοίκου του κέντρου από το 2012 και δεν πληρώνει τέλη στάθμευσης στο σύστημα.

«Ότι κάποιοι έχετε εμπάθεια με το Δήμαρχο το ξέρουμε αλλά να κάνετε ρεπορτάζ και να γράφετε ανακρίβειες είναι ντροπή . Τοπικό σάιτ έγραψε ότι δήθεν δεν πληρωνω παρκόμετρα και είχα ένα χαρτί με το τηλέφωνο μου για να μην πληρώσω . Ενημερώνω λοιπόν ότι είμαι μόνιμος κάτοικος κέντρου και έχω αυτοκόλλητο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου. Πράγματι είχα το χαρτί και το τηλέφωνο μου γιατί ήθελα κάπου να το δώσω . Άλλη φορά να ενημερώνεστε πιο σωστά» έγραψε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα και συμπλήρωσε την ανάρτηση δημοσιεύοντας μία φωτογραφία.