Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024 10:58
LIFE

Θρίλερ στο Survivor με James Καφετζή: Η στιγμή που μαθαίνει ότι ο πατέρας του ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό (vid)


Μια απίστευτη περιπέτεια πέρασε ο πατέρας του James ΚαφετζήΛευτέρης και ενώ ο γιος του βρίσκεται στο Survivor. Ο Λευτέρης Καφετζής όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες ναυάγησε με το ιστιοπλοϊκό του στον Ειρηνικό Ωκεανό και πάλευε 24 ώρες με τα κύματα.

Ο James, ο οποίος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δεν είχε μέχρι πρότινος ενημερωθεί για το περιστατικό. Ωστόσο, στο χθεσινό (16/4) επεισόδιο του Survivor, η παραγωγή του έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την υγεία του πατέρα του.
«Ενημερώθηκα από την παραγωγή για ένα σοβαρό περιστατικό που έχει γίνει με τον πατέρα μου. Στην αρχή δεν ήθελα να το αναπτύξω αλλά σκέφτηκα ότι, εφόσον ο κόσμος με αγάπησε μέσα από το Survivor, ο κόσμος θα ήθελε να ακούσει τι έχει γίνει. Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου», είπε αρχικά ο James Καφετζής.

«Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που μου έλεγαν, δεν καταλάβαινα. Ένιωθα στα χαμένα. Αμέσως το μυαλό μου πήγε στη μητέρα και στον αδελφό μου. Πρέπει όλοι να είναι σοκαρισμένοι. Το καλό της ιστορίας είναι ότι είναι καλά», περιγράφει στη συνέχεια ο παίκτης του Survivor.

«Τόσα χρόνια η μητέρα μου ζορίζεται που αφήνει τον πατέρα μου να φεύγει τόσο συχνά για ταξίδια. Εκείνος έχει άγνοια κινδύνου. Αυτό το ταξίδι στον Ειρηνικό την ανησυχούσε πιο πολύ από όλα. Είχε μία αίσθηση ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Είμαι πολύ μπερδεμένος, συναισθηματικά φορτισμένος και σε σοκ», εξομολογήθηκε στην κάμερα του Survivor ο James Καφετζής.