Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023 01:00
ΕλλάδαΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος για Βαρουφάκη: Πρωτοφανής ανευθυνότητα -Μετατρέπει μια τρισάθλια επίθεση σε πολιτικό σόου


Για ανευθυνότητα κατηγορεί τον Γιάνη Βαρουφάκη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, λίγες ημέρες μετά την επίθεση που δέχθηκε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, αφού καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε ο κ. Βαρουφάκης σε εστιατόριο των Εξαρχείων, σχολίασε τη στάση του μετά το συμβάν, υποστηρίζοντας ότι δεν συνέδραμε στο έργο των αρχών.

«Επιτρέψτε μου θέλω να το σχολιάσω αυτό διότι υπήρξε ένας δημόσιος διάλογος. Λυπάμαι να πω ότι ο κ. Βαρουφακης συνεχίζει να συμπεριφέρεται με πρωτοφανή ανευθυνότητα που δεν επιτρέπεται όχι σε πολιτικό αρχηγό, δεν επιτρέπεται σε ένα απλό πολίτη. Να μου πείτε ο κ. Βαρουφάκης, ως υπουργός Οικονομικών έκανε τα πάντα να χάσει η Ελλάδα πάνω από 100 δισ. ευρώ και δεν φαίνεται όχι συγγνώμη να ζήτησε αλλά παριστάνει ότι δεν το έχει καταλάβει μετά από τόσα χρόνια», είπε αρχικά στο Action 24 o υπ. Προστασίας του Πολίτη.

«Βγήκε εκείνο το βράδυ, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά ποιοι τον έχουν χτυπήσει διότι αυτό φαίνεται από τα ίδια τα βίντεο που υπάρχουν και είπε το επόμενο πρωινό ότι τον χτύπησαν κάποιοι άνθρωποι της νύχτας. Στη συνέχεια κατηγόρησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι προκαταλαμβάνει την αστυνομία και την δικαιοσύνη. Μα ο ίδιος λέει ψέματα γύρω από το ποιος τον χτύπησε, εκείνος πάει να προκαταβάλει τα πράγματα», πρόσθεσε.

Θεοδωρικάκος για Βαρουφάκη: Μετατρέπει μια τρισάθλια επίθεση σε πολιτικό σόου

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος σχολίασε επίσης, ότι ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 επέλεξε να μην έχει μαζί του αστυνομική συνοδεία, υποστηρίζοντας ότι αν ήταν δίπλα του δεν θα είχε συμβεί η επίθεση. «Ο κ. Βαρουφάκης έχει αστυνομική συνοδεία την οποία ο ίδιος επέλεξε να μην έχει μαζί του. Αντιλαμβάνεστε ότι αν είχε μαζί του τους αστυνομικούς που το κράτος έχει στείλει για να τον φυλάνε δεν θα είχε συμβεί το παραμικρό», ανέφερε.

«Ο κ. Βαρουφάκης δεν ήθελε τις πρώτες αρκετές ώρες να συνδράμει στις έρευνες της αστυνομίας, δεν επέτρεπε στους συνεργάτες του να καταθέσουν και να έχει εικόνες η αστυνομία και παραπληροφορούσε τον κόσμο. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος, κάνοντας λόγο για “παραμύθια” όσο ειπώθηκαν από τον κ. Βαρουφάκη περί μπράβων της νύχτας».

«Ο κ. Βαρουφάκης μετατρέπει ακόμα και μια τρισάθλια επίθεση στο πρόσωπό του σε πολιτικό σόου μήπως με αυτόν τον τρόπο καταφέρει και μπει στη Βουλή», επεσήμανε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

 


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com