Ψυχαγωγία

Τέλος οι ψηφοφορίες στο MasterChef 4: Πώς θα «φεύγουν» οι παίκτες

Η 8η ομαδική δοκιμασία του MasterChef 4 περιελάμβανε αλλαγές στον τρόπο που θα συνεχιστεί το παιχνίδι

Mετά την προσθήκη της Μάρλεν, της Μαριάννας και του Γιώργου, οι παίκτες που διαγωνίζονται αυτή τη στιγμή για το έπαθλο του MasterChef είναι 12 και για τη χθεσινή τους δοκιμασία βρέθηκαν στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Εκεί, κλήθηκαν να μαγειρέψουν με υλικά από χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και κερδίζουν τις εντυπώσεις με κριτές τον αντιπροέδρο της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά και την εκτελεστική αντιπρόερδο της Κομισιόν, Μαργκρέτε Βεστάγκερ.

Τις αλλαγές στους κανονισμούς του MasterChef ήρθε να ξεκαθαρίσει ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Καθώς δεν προηγήθηκε τεστ δημιουργικότητας, δεν υπήρχε και παίκτης με το πλεονέκτημα να φτιάξει εκείνος την ομάδα, να είναι αρχηγός και να επιλέξει αντίπαλο αρχηγό. Ο σεφ έδειξε στους διαγωνιζόμενους μια κληρωτίδα, μέσα από την οποία θα προέκυπταν οι τρεις ομάδες –  κόκκινη, μπλε ή πράσινη ομάδα. Από αυτές μόνο μία μπορεί να πάρει τη νίκη. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες των δύο ηττημένων ομάδων μπαίνουν απευθείας σε διαδικασία αποχώρησης.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, οι χαμένοι της ομαδικής θα περάσουν από μαγειρική δοκιμασία στην οποία θα προκύψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Δείτε το τρέιλερ της Τρίτης με τις ομάδες σε… κρίση.