Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024 18:57
Αθλητικά

Τελειώνει τον Μπένετ ο Μπαλτάκος!


Τα… πάνω-κάτω στη Super League και το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την απόφαση του Στιβ Μπένετ να ορίσει Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ να βάζει “φωτιά” και να φέρνει σεισμό.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος βγάζει στη… σέντρα τον Άγγλο αρχιδιαιτητή και με επίσημη δήλωσή του θέτει “θέμα” Μπένετ στην ΚΕΔ, συγκαλώντας σε έκταση συνεδρίαση την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Με την κίνηση αυτή, ουσιαστικά ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας πηγαίνει να “τελειώσει” τον Μπένετ από την προεδρία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας κι αναμένονται φυσικά με τεράστιο ενδιαφέρον οι εξελίξεις, όπως και το ποιος μπορεί να είναι ο πιθανός διάδοχός του, αν πράγματι τελικά αποχωρήσει.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση, σε σχέση με τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της SL1.

«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητη ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας.
Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ».