Ψυχαγωγία

Τα ρεκόρ της τηλεθέασης: 64,7% των κοριτσιών από 18 ως 24 είδαν GNTM τη Δευτέρα

Μπορεί ο μέσος όρος τηλεθέασης να είναι αυτός που καθορίζει τη θέση κάθε προγράμματος στον πίνακα τηλεθέασης αλλά τα επιμέρους στοιχεία δείχνουν πολύ πιο ενδιαφέροντα. Παρατηρώντας κάποιος το χθεσινό πίνακα τηλεθέασης βρίσκει όχι μόνο ένα ή δύο αλλά τέσσερα “διαμαντάκια” τα οποία είναι ενδεικτικά για τις προτιμήσεις του κοινού ανά φύλο και ανά ηλικία.

Ενδεικτικά, το βράδυ της Κυριακής, το «Greece’s Next Top Model” στο Star, που ούτως ή άλλως είναι στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης, έφτασε στο απίστευτο ποσοστό 64,7% στο γυναικείο κοινό ηλικιών 18 – 24 ενώ στο αντίστοιχο ανδρικό περιορίστηκε στο 26,3%.

Οι «Αγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 μάλλον είναι γυναικεία υπόθεση, καθώς στις γυναίκες ηλικιών 55 – 64 πετυχαίνουν 44,3% ενώ σε λίγο νεότερες και συγκεκριμένα στο 45 – 54 σημειώνουν 40,7%.
Γυναικεία υπόθεση είναι και το «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha, το οποίο στο γυναικείο κοινό ηλικιών 18 – 24 άγγιξε το πολύ υψηλό 60,4% το πρωί.
Τέλος, η εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN «Ευτυχείτε» αρέσει ιδιαίτερα στο ανδρικό κοινό το οποίο στις ηλικίες 18 – 24 την επιβραβεύει με ένα 32,5%.