Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024 10:44
ΘεσσαλίαΛάρισα

Σύσκεψη Μητσοτάκη στην 110ΠΜ με δημάρχους προέδρους κοινοτήτων των παρακάρλιων περιοχών – Φωτογραφίες


Στην 110 Πτέρυγα Μάχης έφτασε στις 10 το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να προεδρεύσει σύσκεψης με τους δημάρχους και τους προέδρους κοινοτήτων των παρακάρλιων περιοχών της Θεσσαλίας.

mitsotakis-siskepsi

mitsotakis-siskepsi2

mitsotakis-siskepsi3

mitsotakis-siskepsi4

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή, καθώς και οι βουλευτές Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας και Χρήστος Καπετάνος.

Επίσης από νωρίς το πρωί τον ανέμεναν ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, οι δήμαρχοι Αγιάς, Κιλελέρ και Τεμπών Αντώνης ΓκουντάραςΓιώργος Μανώλης και Θανάσης Νασιακόπουλος.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τον νομό Καρδίτσας προκειμένου να παραστεί και να μιλήσει στα εγκαίνια του έργου ύδρευσης της ανατολικής πλευράς της Π.Ε. Καρδίτσας από τη Λίμνη Σμοκόβου ενώ θα επισκεφθεί τη Μεταμόρφωση Καρδίτσας.

Μετά την επίσκεψή του στην Καρδίτσα, ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τη Χάγη, όπου στις 18:50 (ώρα Ελλάδας) θα έχει συνάντηση με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό της Ολλανδίας Μάρκ Ρούτε.