1 2
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024 10:34
ΕλλάδαΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Οχι» Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη – Αρνήθηκε να αναλάβει ρόλο


Μισή ώρα διήρκησε η συνάντηση της Έφης Αχτσιογλου με τον Στέφανο Κασσελάκη στο γραφείο του, στη Βουλή.

Μιλώντας με δημοσιογράφους η Έφη Αχτσιογλου, εξήγησε ότι αρνήθηκε την πρόταση του κ. Κασσελάκη να αναλάβει όποια θέση θελήσει εκείνη. Η κ. Αχτσιογλου επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, λόγοντας πως στην παρούσα φάση θέλει να περιοριστεί στα βουλευτικά της καθήκοντα και εξήγησε πως ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει αντοχές. Όπως είπε η ίδια μετά από δυο χρόνια αντιπολίτευσης στην πρώτη γραμμή δεν έχει ενέργεια.

«Ειναι προσωπική απόφαση να μην αναλάβω κάποια υποχρέωση, έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες. Ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει τι αντοχές έχει», σημείωσε.

«Θα είμαι εδώ, όποτε θέλει να μιλάμε. Ο ίδιος μου είπε για οποιαδήποτε θέση θέλω, δεν αρνήθηκα, εξαρχής ήταν γενική η κουβέντα, είπα ότι προσωπικά δεν μπορώ να αναλάβω κάποια θέση» πρόσθεσε.

Το κλίμα μεταξύ τους ήταν εξαιρετικό, όπως δήλωσε εξερχόμενη η κ. Αχτσιογλου.

Αναλυτικά όλα όσα είπε η Έφη Αχτσιόγλου:

Δεν έχω την ενέργεια να αναλάβω κάποια άλλη θέση περά από αυτήν που αντιστοιχεί στη βουλεύτρια του τομέα Αθηνών. Είναι καθαρά προσωπική απόφαση και έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες. Νομίζω ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει και να το λέει αυτό θαρρετά.

Είμαι εδώ, θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε θέλει. Ο ίδιος μου είπε ότι αν χρειαστείς τις συμβουλές μου. Αυτά

Ερώτηση: Θα μείνετε τομέαρχης..

Έφη Αχτσιόγλου: Όχι, όχι δεν θα αναλάβω καμία θέση.

Ερώτηση: Ούτε σας πρότεινε κάτι συγκεκριμένο. Απλώς σας ρώτησε αν θέλετε κάτι.

Έφη Αχτσιόγλου: Ο ίδιος μου είπε ότι οποιαδήποτε θέση θέλω.

Ερώτηση: Και σεις αρνηθήκατε;

Έφη Αχτσιόγλου: Δεν αρνήθηκα, είπα εξαρχής, κάναμε μια γενική κουβέντα δεν περάσαμε σε πιο ειδικά, του διευκρίνισα ότι δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή προσωπικά να αναλάβω κάτι περισσότερο λόγω του μεγάλου φόρτου που υπέστην το προηγούμενο διάστημα. Άρα είναι προσωπική απόφαση αμιγώς.

Ερώτηση: Το κλίμα πώς ήταν μεταξύ σας.

Έφη Αχτσιόγλου: Μια χαρά, εξαιρετικό.