Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023 18:42
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο δολοφόνος της 60χρονης στη Βαρβάκειο – Ποιος είναι ο δράστης

***** ÐÑÏÓÏ×Ç - ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ **** ** Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç **

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης στη Βαρβάκειο με την αστυνομία να συλλαμβάνει έναν 42χρονο ως δράστη του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για έναν 42χρονο ημεδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα (25-05-2023) στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι και δύο λάμες.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε ο κατηγορούμενος κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.

Ποιος είναι ο δράστης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι 42χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών όπως και το θύμα.

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ όπου και ομολόγησε την πράξη του. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι η άτυχη γυναίκα κρατούσε το μαχαίρι και για να αμυνθεί κατάφερε να το πάρει και την χτύπησε με αυτό.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης στην πλατεία Θεάτρου απέναντι από την Βαρβάκειο αγορά.

Την μαχαίρωσε

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο δράστης κατακρεούργησε την 60χρονη με περισσότερες από 20 μαχαιριές.

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή και από την πρώτη στιγμή είχε εικόνα για τις κινήσεις του δράστη.

Η ταυτοποίηση του θύματος έγινε από τη δακτυλοσκόπηση του πτώματος αφού πάνω της δεν είχε κανένα στοιχείο που να προσδιορίζει την ταυτότητά της ενώ μέχρι και σήμερα κανείς δεν την έχει αναζητήσει.