Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024 15:34
ΒόλοςΤοπικά

Συνεχίζεται το μεγάλο έργο της αντικατάστασης του παλιού δικτύου ύδρευσης στην οδό Γαλλίας


Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς το έργο της αντικατάστασης των αγωγών του δικτύου ύδρευσης στο κέντρο του Βόλου. Συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ και του αναδόχου πραγματοποιούν εργασίες τοποθέτησης και σύνδεσης νέου κεντρικού τροφοδοτικού αγωγού και νέων αγωγών διανομής του νερού στην οδό Γαλλίας από Κ. Καρτάλη έως Μαυροκορδάτου.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Αργύρης Κοπάνας συνοδευόμενος από το διευθυντή Νέων Υποδομών Στέφανο Κανταρτζή, επιθεώρησε τις εργασίες και τόνισε τα εξής: «πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα που υλοποιήθηκαν ποτέ στο δήμο μας. Η αντικατάσταση του παλιού δικτύου ύδρευσης με καινούριο έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση εκατοντάδων κυβικών μέτρων νερού που χάνονταν λόγω διαρροών και συνεχών βλαβών».

Ο κ. Κοπάνας συνέχισε λέγοντας: «καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από την πλευρά της ΔΕΥΑΜΒ και του αναδόχου, ώστε οι εργασίες να εκτελούνται με τη λιγότερη δυνατή όχληση και οι επιχωματώσεις των σκαμμάτων και οι αποκαταστάσεις των οδοστρωμάτων να γίνονται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».