Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 13:24
ΒόλοςΠαραπολιτικάΠαρασκήνιαΤοπικά

Συνεχίζει ψευδόμενος να εκτίθεται ο Χρήστος Βενέτης


Χωρίς τέλος ο πολιτικός κατήφορος του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας και δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης στο Δήμο Βόλου, Χρ. Βενέτη που συνεχίζει να εκτίθεται, αλλά προκαλώντας, δυστυχώς, παράλληλα δυσμενείς παρενέργειες στην κοινωνία που υποτίθεται ότι επιθυμεί να υπηρετήσει.

Η υπονόμευση της συνεργασίας του διακεκριμένου ογκολόγου, Γιώργου Ρήγα, με το Νοσοκομείο για διάστημα έξι μηνών, μέχρι δηλαδή να πληρωθεί οριστικά και μόνιμα η θέση, που ήδη προκηρύχθηκε, υπαγορεύθηκε πρόδηλα από την εμπάθεια και τη μισαλλοδοξία που ο Βενέτης και οι άλλοι της ομάδας Παπαπέτρου τρέφουν στο πρόσωπο του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, που είχε αναλάβει τη σχετική πρωτοβουλία και φυσικά, ως συνήθως, είχε αποτέλεσμα.

Ομως το μάρμαρο… πληρώνουν οι καρκινοπαθείς που για τις χημειοθεραπείες τους, όπως αποκάλυψε η κ. Βούλα Γκαμπλιά, πρώην ταμίας του οικείου συλλόγου, αναγκάζονται, λόγω έλλειψης γιατρού, να καταφεύγουν ακόμα και στην Κατερίνη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Την τραγική αυτή αλήθεια, για την οποία είναι υπεύθυνος, επιχείρησε με ψεύδη να αποκρύψει ο Βενέτης αλλά η κ.  Γκαμπλιά τον διέψευσε με στοιχεία αφήνοντάς τον έκθετο ενώπιον της κοινωνίας.

Χαρακτηριστικό για τη στάση Βενέτη το σχόλιο του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, που με ρεπορτάζ του αποκάλυψε την αλήθεια, στο οποίο αναφέροντα τα εξής:

“Κε Χρ. Βενέτη, λυπούμαστε που σας ταράζουμε, αλλά πληροφορηθείτε, για να μην εκτίθεστε και ως της θέσης σας πολλώ μάλλον, στην Κατερίνη γίνονται χημειοθεραπείες!

Αν έχετε την καλοσύνη ενημερώστε σχετικά και τους φίλους σας, που δεν πρόλαβαν τη χαρά τους να γράψουν για fake news, αλλά πάτησαν στην μπανανόφλουδά σας. Σε κάθε περίπτωση, για να μην μακρηγορούμε, σας αφήνουμε στην κρίση των πολιτών και δη των καρκινοπαθών για την άστοχη, αβάσιμη και εμπαθή επίθεσή σας, την ώρα που επιχειρείται να αναδειχθούν τα σοβαρότατα προβλήματα και μόνο συνανθρώπων μας που δίνουν τεράστια μάχη ζωής.

«Τ»