Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023 01:54
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στη Λαμία για οικογένεια με κορωνοϊό -Παππούς, γιαγιά, κόρη και εγγονός βρέθηκαν θετικοί


Ανησυχητικές διαστάσεις για τη Φθιώτιδα αλλά κυρίως για την Λοκρίδα παίρνει η ταυτοποίηση 4 κρουσμάτων κορωνοϊού στο νοσοκομείο Λαμίας.

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της συζύγου, της κόρης αλλά και του 28χρονου εγγονού του ηλικιωμένου που εμφάνισε πρώτος συμπτώματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvstar.gr, ο 85χρονος με τη σύζυγο του που διαμένουν στην Αμερική επέστρεψαν πριν 15 ημέρες μαζί με την κόρη τους που είχε πάει να τους επισκεφτεί και τα τεστ στο αεροδρόμιο ήταν αρνητικά. Παρόλα αυτά μπήκαν όπως διαβεβαιώνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο παππούς μετά από 14 ημέρες εμφάνισε λοίμωξη του αναπνευστικού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας το Σάββατο.

Μια ημέρα μετά την Κυριακή και άρχισαν ήπια συμπτώματα και στις δύο γυναίκες.

Ο 28χρονος παραμένει ασυμπτωματικός, όμως φαίνεται πως είναι και αυτός που είχε τις περισσότερες επαφές στην Αταλάντη όπου διαμένει.

Έχει σημάνει συναγερμός στην Λοκρίδα με το Κέντρο Υγείας να ενισχύεται, ενώ χθες αργά το βράδυ ο δήμος Λαμιέων προχώρησε σε απολύμανση της γειτονιάς που ζει το ηλικιωμένο ζευγάρι στη Λαμία και σήμερα θα γίνουν τεστ σε όλες τις κοντινές επαφές του νεαρού.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι φορείς είναι ανάστατοι καθώς φέρεται να δήλωσε πως «δεν θα σας το κρύψω έχω αλωνίσει την Αταλάντη».

Στη Νότια Λαμία εκεί όπου διαμένει το ηλικιωμένο ζευγάρι, ο 28χρονος διαβεβαιώνει ότι η οικογένεια, ούτε ο ίδιος δεν κυκλοφόρησε και δεν είχε επαφές.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com