ΒόλοςΤοπικά

Συλλαλητήριο κατά του νέου ασφαλιστικούαπό σωματεία, αγρότες, επαγγελματίες

Συλλαλητήριο έξω από το Δημαρχείο Βόλου πραγματοποιούν σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί, συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, συνδικάτα και φοιτητικοί σύλλογοι κατά του νέου ασφαλιστικού.

Στη σημερινή κινητοποίηση έχουν δηλώσει ότι θα λάβουν μέρος τριάντα φορείς (σύλλογοι συνταξιούχων, συνδικάτα και σωματεία εργαζομένων, αγροτικοί και φοιτητικοί σύλλογοι).

Το Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» καλεί όλους τους συναδέλφους του να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο και σε σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζει: «Το μεγάλο μέτωπο της Κοινωνικής Ασφάλισης αφορά σε όλους. Από τους νέους εργαζόμενους ως τους συνταξιούχους. Το Ασφαλιστικό δεν είναι μόνο το δικαίωμα στη σύνταξη.

Αφορά την προστασία των εργαζομένων και των οικογενειών τους, την Υγεία – Πρόνοια, αφορά συνολικά όλο τον εργαζόμενο λαό. Δεν ξεχνάμε ότι η Κοινωνική Ασφάλιση κατακτήθηκε από τους εργαζόμενους με σκληρούς αγώνες. Το σχέδιο της κυβέρνησης για οριστική διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης δεν πρέπει να περάσει. Δυναμώνουμε τη φωνή μας. Δυναμώνουμε τους αγώνες μας. Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων, των σωματείων, των συλλόγων και των φορέων, για Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση με παροχές, που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες εργαζομένων και συνταξιούχων κόντρα στη νέα αντιασφαλιστική επίθεση».