Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023 11:59
Αθλητικά

Συγκίνηση, ανατριχίλα, μεγαλείο: Η ΑΕΚ γύρισε στο σπίτι της!


Η νύχτα έγινε μέρα. Η OPAP Arena εγκαινιάστηκε και οι πιο σκληροί λύγισαν. Σε μια μεγαλειώδη γιορτή αντάξια του μεγέθους της, η ΑΕΚ γιόρτασε αυτό που πρόσμενε 19 χρόνια: Την επιστροφή στο υπερσύγχρονο σπίτι της!

«Παππού γυρίσαμε σπίτι μας». Ήταν το πρώτο πανό που κρεμάστηκε από τους φιλάθλους της ΑΕΚ που κατέκλυσαν κάθε γωνιά του «ναού». Ο παππούς το ήξερε. Νοητά ήταν εκεί. Όπως όλοι.

Κανείς δεν έλειπε από αυτό το ραντεβού. Ήταν όλοι τους εκεί. Όσοι πρόλαβαν κι όσοι δεν πρόλαβαν.

Όσοι το ονειρεύτηκαν μια ζωή, όσοι παρακολουθούσαν μέρα με την μέρα την εξέλιξη των έργων.

Δεν έλειπε κανείς από αυτή την γιορτή.

Οι πρόσφυγες που έβαλαν την θεμέλια λίθο στα ιερά αυτά χώματα, οι ιδρυτές της Ένωσης, όλοι όσοι φόρεσαν την φανέλα τους, μικροί, μεγάλοι, νέοι, γέροι, παιδιά, άνδρες, γυναίκες. Ήταν όλοι τους εκεί.

H OPAP Arena αριθμεί 32.500 καρεκλάκια, όμως για αυτό το βράδυ κατάφερε να χωρέσει όλες τις κιτρινόμαυρες ψυχές αυτού του πλανήτη.

Ήταν όλοι τους εκεί. Ο 92χρονος Κώστας Νεστορίδης, ο οποίος συγκίνησε με την παρουσία του σε αμαξίδιο. Ο αγαπημένος Θ(ε)ωμάς των οπαδών της ΑΕΚ, ο ασύγκριτος Θωμάς Μαύρος, παλιοί και νέοι άσοι. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που έκανε πραγματικότητα το όνειρο όλων των κιτρινόμαυρων οπαδών.

Επώνυμοι και ανώνυμοι ΑΕΚτζήδες. Η ομάδα με σύσσωμο το προπονητικό της επιτελείο. Δεν έλειπε κανείς.

Στην φαντασμαγορική τελετή των εγκαινίων, ακόμα και οι πιο σκληροί θα πρέπει να ένιωσαν ένα ενοχλητικό σκουπιδάκι να μπαίνει μέσα στο μάτι της.

Η ΑΕΚ δεν είναι πλέον άστεγη. Πέρασε η μπόρα. Πέρασε…
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com