Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024 11:18
LIFE

Survivor: Το κοτόπουλο πριν το συμβούλιο, οι μπανάνες και το… ευχαριστήριο μήνυμα του ντελιβερά – Δείτε βίντεο


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις παραβιάσεις κανονισμών του Survivor από παίκτες κάθε χρονιάς.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από τα παρασκήνια του παιχνιδιού το 2021, το οποίο ανέβηκε στα social media. Πρόκειται για ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργο Κόρομι, Κώστα Παπαδόπουλο, Παύλο Γαλακτερό και Ελένη Χαμπέρη. 4,5 μήνες πριν την ένωση πριν από το συμβούλιο, οι παίκτες φαίνεται να τρώνε μαζί με το ρύζι, κοτόπουλο και πίτες.

Δείτε το βίντεο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», πριν από το συμβούλιο ο κάθε παίκτης έτρωγε μία γαβάθα ρύζι. «Εδώ στο βίντεο επειδή το παιχνίδι είναι πλέον στους 4,5 μήνες πριν την ένωση τους έχουν βάλει και κάτι πίτες με κοτόπουλο στήθος. Τρώνε πριν το συμβούλιο γιατί πρέπει να είναι καθαρό το μυαλό τους, να μην σκέφτονται την πείνα για να κάνουν ριάλιτι» αποκάλυψε η δημοσιογράφος που μετέδωσε το ρεπορτάζ.

Τέλος, η εκπομπή παρουσίασε στο βίντεο κι ένα… ευχαριστήριο μήνυμα από τον ντελιβερά που μετέφερε το φαγητό στους παίκτες, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργο Κόρομι, Κώστα Παπαδόπουλο και Παύλο Γαλακτερό, το οποίο κόστισε 12,5 δολάρια.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

 


Υπενθυμίζεται ότι τις προάλλες αποβλήθηκαν από το παιχνίδι ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης. Στο Συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την οριστική απομάκρυνση των παικτών από το Survivor All Star.

Ο παρουσιαστής, αφού τόνισεότι το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι ένα δίκαιο παιχνίδι, ανακοίνωσε: «Ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Άλλος ένας κι απαραβίαστος κανόνας του παιχνιδιού. Και για αυτήν την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις. Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, φτάσαμε στο σημείο να εξετάσουμε τα στοιχεία ένα ένα και καταλήξαμε στην συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, αφήνοντας τους παίκτες άφωνους με τις καταιγιστικές εξελίξεις.