Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024 11:44
LIFE

Survivor: Τι απαντά ο Ατζούν στην αγωγή που κατέθεσε η Μαργαρίτη ζητώντας 200.000 ευρώ


Αγωγή κατά της AcunMedya κατέθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφία Μαργαρίτη, λόγω του τραυματισμού της κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η εταιρεία παραγωγής απάντησε ότι δεν φέρει ουδεμία ευθύνη και ότι η παίκτρια έλαβε την δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της ACUNMEDYA

Με αφορμή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και αφορούν πρώην παίκτρια της τηλεοπτικής παραγωγής «Survivor» (2020 – 2021), τα οποία βρίθουν αβάσιμων, αναληθών και συκοφαντικών ισχυρισμών κατά της εταιρείας μας, επισημαίνουμε μετ’ επιτάσεως ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας για τον τραυματισμό της συγκεκριμένης παίκτριας καθώς και την εν γένει κατάσταση της υγείας και της σωματικής της ακεραιότητας.

Σε κάθε περίπτωση, προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζουμε ότι η εταιρεία μας ανέκαθεν και διαχρονικά αναλαμβάνει μέσω σχετικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων την κάλυψη όλων των ιατρικών εξόδων και δαπανών που απαιτούνται σε περίπτωση τραυματισμού όλων των διαγωνιζομένων συμπεριλαμβανομένης και της εν λόγω διαγωνιζόμενης, η οποία έλαβε την δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα σε ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας.

Οι αξίες και ο επαγγελματισμός της ACUNMEDYA δεν επιτρέπουν στην εταιρεία μας να ανεχθεί οποιαδήποτε διάδοση και δημοσίευση αναληθών γεγονότων που βάλλουν κατά της φήμης και της υπόστασής της, επιφυλασσόμενη ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός της.

Όσα υποστήριξε ο δικηγόρος της πρώην παίκτριας του Survivor

Ο δικηγόρος της Σοφίας Μαργαρίτη, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε χθες, Τρίτη 11 Οκτωβρίου, στο Mega πως με την αγωγή διεκδικεί αποζημίωση ύψους 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη και παραμόρφωση.

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι οι παίκτες του ριάλιτι «υπογράφουν μία σύμβαση, η οποία είναι άκρως καταχρηστική σε όλους τους όρους, ότι η παραγωγή δεν φέρει καμία ευθύνη για τίποτα».

 

 

Πηγή: enikos.gr