Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 01:41
LIFE

Survivor: Ο Ατζούν κάλεσε παίκτες στο σπίτι του για να σταματήσουν τις παραβιάσεις και τον έκλεψαν!


Ανεξέλεγκτη φαίνεται να είναι η συμπεριφορά ορισμένων παικτών του Survivor All Star.

Λίγο μετά το «κύμα» αποκαλύψεων με τις παραβιάσεις που έχουν γίνει στο ριάλιτι επιβίωσης, όσον αφορά το φαγητό και την επικοινωνία, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε κάτι ακόμη.

Σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο παρουσιαστής είπε πως ο Ατζούν Ιλίτζαλι κάλεσε τους παίκτες στο σπίτι του και τους ζήτησε να είναι πιο τυπικοί και να μην προσπαθούν συνέχεια να κλέψουν φαγητό. Παρά το περιεχόμενο της συζήτησης με τον Τούρκο παραγωγό, οι διαγωνιζόμενοι έκλεψαν ακόμη και τον ίδιο, εξερχόμενοι του σπιτιού του.

«Φώναξε ο Ατζούν τους παίκτες στο σπίτι του για να περιορίσει όλο αυτό το πράγμα. Και τους είπε “έχουμε κάνει μια συμφωνία, σας παρακαλώ να είστε πιο τυπικοί, κάνουμε ένα πρόγραμμα, μη τα βάζετε με τα παιδιά της παραγωγής, ξέρω ότι πεινάτε, θα έρθουν μεγαλύτερα έπαθλα. Τους είπε επίσης “μην κάνετε ντου στους κάδους σκουπιδιών, μην προσπαθείτε να κλέψετε, μην κρύβετε πράγματα στα ρούχα σας”» είπε αρχικά, ο Γιώργος Λιανός για να αποκαλύψει στη συνέχεια, πως: «Συμφώνησαν όλοι και φεύγοντας πήραν πράγματα από το σπίτι του Ατζούν. Οι άνθρωποι πεινάνε, πιστέψτε με» και ξέσπασε σε γέλια.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο «Breakfast@Star»