1 2
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024 13:05
LIFE

Survivor: Ο Ασημακόπουλος «ξεφτίλισε» τον Γκότση με… μια λέξη


Με τις αποβολές του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να είναι αρκετά αιχμηρός στις δηλώσεις του και να στριμώχνει για τα καλά τον πρώτο στον τοίχο.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τον λόγο πήρε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος μιλώντας στις κάμερες είπε χαρακτηριστικά εκτόξευσε «καρφιά» για τον Ηλία Γκότση.

«Γκότση, νικητή του Survivor 2018, ηγέτη της μπλε ομάδας, νίκαγες και ήσουν φαγωμένος; ε; ε; Γιατί εμένα έβγαζες υποψήφιο κάθε εβδομάδα, έχω βγει 5 φορές στον τάκο εξαιτίας σου! Με είχες κάνει να νιώθω ψυχολογικά χάλια, δεν ήθελες να δέσουμε όλοι σαν ομάδα και να είσαι εσύ ο άρχοντας της παραλίας, ο βασιλιάς της μπλε ομάδας!» είπε αρχικά.

«Ήσουν πάντα ορεξάτος, έλεγες ‘ομαδάρα μου’ αλλά το δικό σου το στομαχάκι ήταν πάντα γεμάτο, έτσι ξέρω κ εγώ να παίζω, τουλάχιστον να παίζουμε δίκαια αυτό το παιχνίδι, γιατί έχουμε πεινάσει Γκότση μου, δεν είχαμε το στομαχάκι μας γεμάτο και πηγαίναμε στον αγώνα και φέρνουμε πόντους. Έτσι ξέρω κι εγώ κι όλοι» συμπλήρωσε.

«Γκότση μου, ηγέτη μου, νικητή του Survivor 2018, θέλω να σου δώσω κάτι! Φιλάκια» κατέληξε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος για την αποβολή του Ηλία Γκότση