Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023 22:59
LIFE

Survivor All Star: Στον τάκο ξανά ο Ασημακόπουλος, απείλησε με αποχώρηση – Δείτε βίντεο


H 10η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε με νίκη των Κόκκινων, τον Γιώργο Ασημακόπουλο στον τάκο να απειλεί με αποχώρηση και τους Σπύρο Μαρτίκα, Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριο Πρίαμο να συνεχίζουν το ριάλιτι.

Η προηγούμενη εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο έκλεισε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τους συνυποψήφιους της και συμπαίκτες της στην Κόκκινη ομάδα Ελευθερία Ελευθερίου και Σπύρο Μαρτίκα να βρίσκονται σε «πόλεμο», με την τραγουδίστρια μάλιστα να «καίει» και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη σχετικά με το ψέμα που είπε και οδήγησε στην οικειοθελή αποχώρηση τον Στάθη Σχίζα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να εκφράζει το παράπονό του στην ομάδα του επειδή τον στέλνει συνέχεια στον τάκο.

Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στους Κόκκινους τους έχει επηρεάσει και αγωνιστικά και έχουν να κερδίσουν έπαθλο φαγητού πάνω από δυο εβδομάδες, ενώ έχουν ήδη… χάσει τρεις παίκτες τους (Κώστα Παπαδόπουλο, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Στάθη Σχίζα), την ίδια ώρα που οι Μπλε έχουν πάρει τα πάνω τους χωρίς ωστόσο να απουσιάζουν και εκεί οι καυγάδες, με πιο πρόσφατο αυτόν μεταξύ του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη με τον Ηλία Γκότση.

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με γκρίνιες για τους Μαχητές με πρωταγωνιστής για μια ακόμα φορά τον Τάκη Καραγκούνια. Λίγο μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού και την επιστροφή του Νικόλα Αγόρου στην ομάδα του από το νοσοκομείο, η νύχτα ήταν δύσκολη στην καλύβα των Μπλε. Και αυτό μιας και οι θέσεις ύπνου μάλλον είχαν διαφοροποιηθεί σε σημαντικό βαθμό, με τον 50χρονο μισθοφόρο να διαπληκτίζεται με την Εύη Σαλταφερίδου και τον Νικόλα Αγόρου να επεμβαίνει και η ένταση να ανεβαίνει.

Ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε την ανάγνωση των ονομάτων με τους Τζο και Παναγιώτη να λαμβάνουν από 2 ψήφους ο καθένας, ο Βασάλος πήρε 3 και με 7 ψήφους ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκε για 4η φορά στον τάκο.
Μόλις άκουξε ξανά το όνομά του ο Ασημακόπουλος ξέσπασε καθώς δεν μπορούσε να αντιληφθεί τον λόγο της υποψηφιότητας και φώναξε σε έντονο ύφος τα εξής. «Πήρα τώρα μια απόφαση! Θέλω να αποχωρήσω, πραγματικά! Θέλω να πάω πίσω στην Ελλάδα γιατί δεν μπορώ να είμαι εδώ πέρα σε αυτή την παράσταση! Παιδιά, φεύγω! Δεν κάθομαι με τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να κάτσω».
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Ασημακόπουλος προσπάθησε να αποχωρήσει εν εξάλλω από το συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να αντιληφθεί πως θα μπορούσε ενδεχομένως να τον ηρεμήσει. «Γιώργο, ηρέμησε σε παρακαλώ! Ηρέμησε σε παρακαλώ! Τέτοιες αποφάσεις χρειάζονται χρόνο».
Ο Ασημακόπουλος που είχε προλάβει να πάρει τη δάδα του και να αποχωρήσει από το συμβούλιο, τελικά επέστρεψε και ήρεμος πλέον ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα δήλωσε: «Είμαι καλύτερα, απλά είμαι λίγο πιεσμένος. Δεν υπάρχει καθόλου στήριξη από την ομάδα και νιώθω τελείως μονάδα» πρόδωσε, λίγα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος επιστρέφοντας στο συμβούλιο του νησιού. «Αρκετοί συμπαίκτες μου τώρα μου είπαν να το ξανασκεφτώ και εννοείται ότι και εγώ δεν θέλω να τους κάνω την χάρη. Θέλω να περιμένω ποια θα είναι η απόφαση του κοινού και, αν το κοινό θέλει να με βγάλει, θα φύγω με το κεφάλι ψηλά».
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com