Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024 05:08
LIFE

Survivor All Star: Ντόπιος έλαβε χρήματα για τον Πιλίδη και λίστα με ψώνια για τον Γκότση


Αποκαλύφθηκαν οι παραβιάσεις στο Survivor All Star, που είναι πιθανό να κρατήσουν εκτός παιχνιδιού τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» οι δύο παίκτες ήρθαν σε επικοινωνία με κάποιον ντόπιο από τον Άγιο Δομίνικο, ο οποίος και παραδέχτηκε ότι τους βοήθησε.

Οι παραβιάσεις Γκότση και Πιλίδη

Στον λογαριασμό του ανθρώπου από τον Άγιο Δομίνικο, η παραγωγή είδε κατάθεση 300 δολαρίων για λογαριασμό του Γιωρίκα Πιλίδη, πιθανότατα από άτομο του στενού του περιβάλλοντος, προκειμένου να φτάσει η λίστα με τα προϊόντα που θα μετέφερε ο ντόπιος στον παίκτη του Survivor.

Από την άλλη, ο νικητής του Survivor 2018, Ηλίας Γκότσης, έδωσε στον ίδιο ντόπιο μια λίστα με ψώνια, γραμμένη στα αγγλικά, στην οποία μεταξύ ορισμένων τροφίμων, αναγράφονταν «καπνικά προϊόντα» και «αναψυκτικά».

Δείτε το βίντεο

 


Οι αντιδράσεις τους

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ίδιο ρεπορτάζ, ο Γιωρίκας Πιλίδης παραδέχτηκε τις πράξεις του, μπροστά σε όλους, ενώ ο Ηλίας Γκότσης από την άλλη μεριά, αρνήθηκε τα πάντα. Προς επίρρωση τη θέσης του, μάλιστα, θέλησε να τονίσει πως ο ίδιος δεν γνωρίζει αγγλικά, οπότε δεν θα μπορούσε να γράψει τη λίστα.