1 2
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024 10:50
LIFE

Survivor All Star: Νέες καταγγελίες από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο
MobileΨυχαγωγία26 Μαρτίου 20232

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ρίχνει για ακόμη μία φορά τα «πυρά» του για την παραγωγή του «Survivor All Star», καταγγέλοντας καταστάσεις που δεν επιτρέπονται στους κανονισμούς, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή τη φορά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, έγραψε στο Twitter: «Κινητά – φαγητά – κολλητοί (στην παραγωγή, παίκτες με παραγωγή) λουκέτα στα σκουπίδια (γελάνε και οι πέτρες) άλλα λέει ο εργοδότης αλλά βάζετε τον παρουσιαστή να πει! Αλλά έτσι πάει όταν ο παραγωγός βάζει λάθος ανθρώπους σε καίριες θέσεις. Καταστρέψατε το καλύτερο σόου μόνοι σας #SurvivorGR».

Πριν μερικές ημέρες, ο παίκτης που αποχώρησε πριν λίγο καιρό από το «Survivor All Star», υπονόησε ξανά πράγματα για την παραγωγή του του παιχνιδιού, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του.
Πιο συγκεκριμένα σε δημοσίευσή του στο Instragram σχολίασε τα spoiler που κυκλοφορούν γράφοντας: «Πώς γίνεται να μην έχει γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor και να ξέρουμε ήδη το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (αποχωρεί η Νικόλ), όταν ΜΟΝΟ 4 συγκεκριμένα στελέχη το γνωρίζουν; Ποιο από αυτά τα 4 άτομα δίνει τα spoiler πριν καν γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης; Για ακόμη μια φορά, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και αν κάποιο από αυτά τα στελέχη δεν μπορεί άλλο, ας φύγει. Thank me later παιδιά».