Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024 05:13
LIFE

Survivor All Star: Η ανακοίνωση – βόμβα για Πιλίδη και Γκότση που παραβίασαν τους κανόνες


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star. Μετά το ανακάτεμα της τράπουλας και τον εκ νέου χωρισμό των ομάδων, οι παίκτες αναμένεται να βρεθούν ξανά μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς δύο από αυτές θα αποβληθούν.

Στο αποψινό (27/30 επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ακόμη δύο πρόσωπα που παραβίασαν τους κανόνες και όλοι θα σοκαριστούν.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για το νέο αγώνισμα ασυλίας με τους Μπλε να μετρούν δύο απώλειες.

«Από την παρέα μας αυτή τη στιγμή λείπουν δύο παίκτες της μπλε ομάδας. Και οι δύο παίκτες παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε παίκτης έχει κάνει διαφορετική παράβαση. Αφού λοιπόν συλλέξουμε, όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε και δούμε όλες τις λεπτομέρειες, θα σας ανακοινώσουμε την απόφασή μας για το μέλλον αυτών των δύο παικτών στο Survivor», θα πει ο Γιώργος Λιανός.

Σύμφωνα με τα spoilers και τα δημοσιεύματα, ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης είναι αυτοί που «φωτογραφίζονται» ως οι παίκτες που παραβίασαν κανόνες τους παιχνιδιού με την παραγωγή να αποφασίζει για το εάν αποβληθούν οριστικά από το Survivor All Star.

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

 


Τι συνέβη με Γκότση και Πιλίδη

Όπως αποκάλυψε χθες η εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιώργος Πηλίδης αποβάλλονται από το Survivor, καθώς φαίνεται να παραβίασαν μερικούς πολύ σημαντικούς κανονισμούς, οι οποίοι πιθανότατα είναι είτε κλέψιμο φαγητού, είτε επικοινωνία με άνθρωπο της παραγωγής, είτε επικοινωνία με την Ελλάδα.

Βέβαια, υπάρχει ελάχιστη πιθανότητα ο Ηλίας Γκότσης τελευταία στιγμή να μην αποβληθεί τελικά, μιας και οι κατηγορίες του διαφέρουν από τον Γιωρίκα, που η δική του αποβολή είναι οριστική και αμετάκλητη.

Σημειώνεται, πως ο Ηλίας ήδη έχει έρθει αντιμέτωπος με αποβολή, λόγω του έντονου off camera τσακωμού του με τον Τάκη Καραγκούνια, ωστόσο τελικά η παραγωγή για δικούς της λόγους αποφάσισε την παραμονή των δύο παικτών. Τι θα γίνει όμως αυτή τη φορά;