Ψυχαγωγία

Survivor 3: Τρίτη σερί ήττα για τους Ελληνες -Η πρώτη αναγκαστική αποχώρηση και η γκρίνια (video)

Η μάχη μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας στο φετινό Survivor αναμένεται να είναι άκρως ενδιαφέρουσα, καθώς ήδη από το δεύτερο επεισόδιο φάνηκε πως η κόντρα θα είναι σκληρή και όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο.

Η ελληνική ομάδα μετά τις δύο πρώτες ήττες άρχισε τα παράπονα για τη συμπεριφορά των Τούρκων παικτών. Οι Ελληνες, όταν έφτασαν στην παραλία, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τα σχόλια και τις ειρωνικές ματιές των αντιπάλων τους.

Ηττα στο αγώνισμα ασυλίας

Ελλάδα-Τουρκία βρέθηκαν στον στίβο μάχης διεκδικώντας την πρώτη ασυλία του Survivor. Ο αγώνας ήταν αρκετά δυνατός και χρειαζόταν δύναμη και στόχο.

Τα ματς, αρχικά, ήταν θρίλερ και οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο. Η τουρκική κατάφερε να πάρει κεφάλι, ωστόσο, η ελληνική ομάδα έδειξε να μην τα παρατά και έκανε το 9-8. Στην τελευταία μάχη, ο Χικμέτ ήταν πιο εύστοχος από τον Κυριάκο και έτσι οι Τούρκοι πήραν την ασυλία με 10-8.

 

Η μάχη που έκρινε το τελικό σκορ

 

Το συμβούλιο της ελληνικής ομάδας -Οι πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση

Μετά την ήττα στο αγώνισμα ασυλίας οι Ελληνες οδηγήθηκαν στο παιχνίδι της ατομικής ασυλίας. Εκεί, αγόρια και κορίτσια έπαιξαν ξεχωριστά με αποτέλεσμα η Ρία Κολοβού και ο Τόνι Σταυράτης να σώσουν εαυτόν από την ψηφοφορία και να αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι δύο προς αποχώρηση.

Στο πρώτο συμβούλιο της ελληνικής ομάδας, οι παίκτες ψήφισαν και αποφάσισαν πως η «πιο αδύναμη» είναι η Ιουλιέτα Κίτρινου, η οποία έλαβε 7 ψήφους.

Η Ρία αποφάσισε να θέσει στη διάθεση του κοινού τον Σπύρου Γουρδούπη, ενώ ο Τόνι την Ντέμη Τσαγανού.

 

Η αναγκαστική επιστροφή στην Αθήνα

Εχοντας ζήσει μόνο μερικά 24ωρα στο Survivor, ο Δημήτρης Μαργαρίτης αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα. Ο παίκτης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτο αγωνίσματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Πρέπει να σας πληροφορήσω ότι δεν είναι καλά τα νέα. Η διάγνωση των γιατρών υποχρεώνει τον Δημήτρη Μαργαρίτη να επιστρέψει στην Ελλάδα. Επειδή αυτή είναι μια αναπάντεχη εξέλιξη για το παιχνίδι, θα πρέπει να το διορθώσουμε. Θα φέρουμε έναν αντικαταστάτη για τον Δημήτρη πάρα πολύ σύντομα», ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr