
Η ισοπαλία της ΑΕΚ και οι νίκες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ έφεραν νέα δεδομένα στην βαθμολογία, καθώς μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου και οι τρεις μοιράζονται την κορυφή!
Η ΑΕΚ ξεκίνησε το ματς στο Περιστέρι γνωρίζοντας πως με ματς λιγότερο είναι στο -1 από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Ζητούμενο ήταν η νίκη που θα την έφερνε ξανά μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, μια αγωνιστική πριν από το φινάλε. Τελικά το τρίποντο δεν ήρθε για την Ένωση, με το 2-2 κόντρα στον μαχητικό Ατρόμητο!
Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να επιβληθεί του Λεβαδειακού, που μετά τον αποκλεισμό του από τον τελικό του Κυπέλλου δείχνει να έχει… ξεφουσκώσει αγωνιστικά. Οι Θεσσαλονικείς πήραν το τρίποντο με το 3-0 που διαμόρφωσαν τα γκολ των Τάισον, Γερεμέγεφ και Χατσίδη. Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου «κλείνει» την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Βόλο.
Tα αποτελέσματα της αγωνιστικής (25η)
ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-3
Πανσερραϊκός – Αρης 0-0
ΑΕΛ Novibet – Αστέρας Τρίπολης 1-1
Κηφισιά – Βόλος 2-0
ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 3-0
Ατρόμητος – ΑΕΚ 2-2
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 0-0
Η βαθμολογία της 25ης αγωνιστικής
1. ΠΑΟΚ 57
2. Ολυμπιακός 57
3. AEK 57
4. Παναθηναϊκός 46
————————————-
5. Λεβαδειακός 39
6. Άρης 30
7. Ατρόμητος 29
8. ΟΦΗ 29
————————————–
9. Βόλος 28
10. Κηφισιά 27
11. Παναιτωλικός 25
12. ΑΕΛ Novibet 22
13. Αστέρας Τρίπολης 17
14. Πανσερραϊκός 16
H επόμενη αγωνιστική (26η – τελευταία κανονικής περιόδου)
Κυριακή 22 Μαρτίου
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός
Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός
ΑΕΚ – Κηφισιά
Αρης – ΟΦΗ
Βόλος – ΠΑΟΚ
Λεβαδειακός – Ατρόμητος
Ολυμπιακός – ΑΕΛ Novibet
ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ 7ΜΜ












