Στο Παρίσι βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Δήμος Βόλου, συμμετέχοντας στη διεθνή τουριστική έκθεση Salon Mondial du Tourisme 2026, που φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο Paris Expo Porte de Versailles.
H Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βόλου Mένη Λαζάρου, από το Παρίσι όπου βρίσκεται, ανέφερε χαρακτηριστικά:
“Εχω την τιμή να εκπροσωπώ τον προορισμό μας σε μια από τις σημαντικότερες διεθνείς διοργανώσεις του τουρισμού, παρουσιάζοντας σε επισκέπτες και επαγγελματίες έναν τόπο που συνδυάζει τη θάλασσα, την πόλη και το μοναδικό φυσικό περιβάλλον του Πήλιο.
Στην κοινή παρουσία της περιοχής συμμετέχουν επίσης ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου και ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, αναδεικνύοντας τη δυναμική και τις αυθεντικές εμπειρίες που προσφέρει το Πήλιο ως προορισμός καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Η συμμετοχή μας στη διοργάνωση αποτελεί μια συνειδητή επιλογή εξωστρέφειας, με στόχο την ενίσχυση της διεθνούς προβολής του Βόλου, την ανάπτυξη νέων συνεργασιών και την προσέλκυση επισκεπτών από τη γαλλική και ευρωπαϊκή αγορά.
Συνεχίζουμε με σχέδιο και συνέπεια να προβάλλουμε τον Βόλο και το Πήλιο διεθνώς, επενδύοντας ουσιαστικά στο μέλλον του τουρισμού της περιοχής μας”.
Δείτε φωτογραφίες

















