Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023 11:42
ΜαγνησίαΤοπικά

Στο 93,45% η συμμετοχή στις πανελλαδικές των ΓΕΛ στη Μαγνησία


Xωρίς προβλήματα διεξήχθησαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων μαθητών των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων στα 22 εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ Μαγνησίας, στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, των Μαθηματικών για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής, και της Βιολογίας για την Ομάδα Σπουδών Υγείας.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν 1213 μαθητές σε σύνολο 1298 και απουσίασαν 85 (ποσοστό συμμετοχής 93.45%).
Ειδικότερα, οι εξετάσεις εξελίχθηκαν χωρίς προβλήματα και μέλη της ΕΕΔΔΕ που επισκέφθηκαν τα Εξεταστικά Κέντρα Ν. Αγχιάλου και Αλμυρού επιβεβαίωσαν την απόλυτα ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ συνεχίζονται με τα μαθήματα των Λατινικών για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Χημείας για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και το μάθημα της Πληροφορικής για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.
Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται αύριο Τρίτη 07 Ιουνίου 2022 με τα μαθήματα της Ανατομίας-Φυσιολογίας ΙΙ, των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), των Δικτύων Υπολογιστών και των Αρχών Βιολογικής Γεωργίας.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com