1 2
Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024 21:02
ΜαγνησίαΤοπικά

Στεφανοβίκειο: Κατέληξε ο 85χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ


Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για τον 85χρονο που ήταν σε ΜΕΘ με γαστρεντερίτιδα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Κατέληξε τελικά ο 85χρονος από το Στεφανοβίκειο που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, μετά από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη, όταν λόγω αδυναμίας από την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε, έπεσε στο πάτωμα και τραυματίστηκε. Οι γιατροί είχαν ενημερώσει τους στενούς συγγενείς του για την σοβαρότητα της κατάστασης από την πρώτη στιγμή.

Ο 85χρονος βρισκόταν για ημέρες σε καταστολή και δεν είχε δείξει δείγματα βελτίωσης. Από κάποια στιγμή και μετά, οι δικοί του άνθρωποι, προσεύχονταν μόνο για ένα θαύμα.

Ο 85χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί. Υπενθυμίζεται ότι η οικογένειά του διά του δικηγόρου της είχε καταθέσει αγωγή κατά της δημοτικής αρχής και της ΔΕΥΑΡΦ για καταβολής αποζημίωσης για ηθική βλάβη.

Την ίδια ώρα, οι βρύσες σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο παραμένουν σφραγισμένες για 12η ημέρα, με τους αρμόδιους να αναμένουν αποτελέσματα από τις νέες δειγματοληψίες που έχουν κάνει Περιφέρεια Θεσσαλίας και ΕΟΔΥ.

Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει κατεπείγουσα αυτεπάγγελτη προκαταρκτική έρευνα από τον Εισαγγελέα, επίσης σε βάρος του δήμου κατατέθηκε ήδη η πρώτη αγωγή για αποζημίωση από την οικογένεια ασθενούς, ενώ και άλλοι δημότες προσανατολίζονται να κάνουν το ίδιο, αφού διέτρεξαν σοβαρό κίνδυνο οι ίδιοι και τα παιδιά τους.