Σαν κεραυνός έπεσε στο Διμήνι ο απροσδόκητος χαμός 56χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα το πρωί.
Νεκρός είναι ο Παντελής Αρχοντής, πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο με τη μηχανή του.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θανατηφόρο συνέβη στις 11:00 στην περιοχή Σαμπάναγα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Ο 56χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες μετά.
Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του «πάγωσε» το Διμήνι και τον Βόλο, καθώς ο εκλιπών ήταν πολύ γνωστός από την επαγγελματική του δραστηριότητα ως ελαιοχρωματιστής.
Οικείοι του κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο επαγγελματία, έναν άριστο οικογενειάρχη, με ευχάριστη προσωπικότητα, που ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία.
Η οικογένειά του είναι σε κατάσταση σοκ, αδυνατώντας να πιστέψει το τραγικό τέλος.
Οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος δεν είναι γνωστές και διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου, το οποίο συνεχίζει την προανάκριση.