Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024 08:50
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Σοφία Χάλαρη: «Δυναμικά για ένα καλύτερο αύριο για όλους»


Η Σοφία Χάλαρη ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή και κυρίως πάντα δίπλα στους συνανθρώπους της για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Αυτό θα επιδιώξει να συνεχίσει να κάνει θέλοντας να δικαιώσει όλους του Βολιώτες που την εμπιστεύονται όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Κάτι άλλωστε που αποτυπώνεται και από το μήνυμά της που τους πολίτες του Βόλου εν όψει των Δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου:

«Αγαπητοί συμπολίτες μου

Με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, υπόσχομαι να δικαιώσω για ακόμη μια φορά , την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου.

Εδώ και  χρόνια με πίστη, ελπίδα και όραμα, υπηρετώ τις κοινωνικές αξίες των πολιτών για ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Ως Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του ενιαίου Δήμου Βόλου, μια θέση την οποία μου εμπιστεύτηκε ο Δήμαρχος της πόλης μας Αχιλλέας Μπέος,  αγωνίζομαι σε καθημερινή βάση για το σύνολο του πληθυσμού του Δήμου μας, μέσα από τις δομές που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των πολιτών κάθε ηλικιακής ομάδας, των  ευάλωτων ομάδων και των ανέργων.

Με ψυχικά αποθέματα που πηγάζουν από την ευαισθησία μου και την αγάπη μου για τον συνάνθρωπο, με ειλικρίνεια και ηθική ακεραιότητα, σας καλώ να συνεχίσουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και με την στήριξή σας να κάνουμε τον Βόλο μας την πιο  όμορφη, ξεχωριστή, ποιοτική και πολιτισμική πόλη της Ελλάδας!

Συνεχίζουμε Δυναμικά

Στηρίζοντας τον συνδυασμό

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ!