ΕλλάδαΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκυλακάκης: Η κυβέρνηση ετοιμάζει πακέτο για τους μακροχρόνια άνεργους

Η κυβέρνηση ετοιμάζει πακέτο για τους μακροχρόνια ανέργους και επιμέρους πακέτα για τους εργαζόμενους στον πρωτογενή τομέα που πλήττονται από αυτήν την κρίση, που «ήρθε από τον ουρανό», δήλωσε ο Θόδωρος Σκυλακάκης.

Ο υφυπουργός Οικονομικών αναγνώρισε ότι υπάρχουν ατέλειες στα κυβερνητικά μέτρα που πρέπει να εξεταστούν,όμως , είπε σχολιάζοντας την κριτική που ασκείται από τον ΣΥΡΙΖΑ, «πρέπει να κρατήσουμε αποθέματα ώστε να υπάρξει μια επανεκκίνηση της οικονομίας μετά την κρίση».

«Δεν γνωρίζουμε το σημείο εξόδου από αυτήν και δεν ξέρουμε τις επιπτώσεις στον τουρισμό,μπορεί να έχουμε ελάχιστο τουρισμό το καλοκαίρι,πρέπει να κρατήσουμε αποθέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά,μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Σκυλακάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει πακέτο για τους μακροχρόνια ανέργους και επιμέρους πακέτα για τους εργαζόμενους στον πρωτογενή τομέα που πλήττονται από αυτήν την κρίση, που «ήρθε από τον ουρανό».

«Να δούμε τις συνέπειες στον τουρισμό για να αποφασίσουμε για τους εποχικούς υπαλλήλους» , πρόσθεσε και έκανε γνωστό ότι ξεκινά σύστημα από την ΑΑΔΕ για άμεση επικοινωνία όσων πλήττονται και δεν έχουν κλειδάριθμο. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κλείσουν ηλεκτρονικό ραντεβού μέσω email.

Για το Δώρο Πάσχα σε εργαζόμενους στα νοσοκομεία τόνισε ότι θα φορολογηθεί κανονικά σαν μισθός, ενώ δήλωσε ότι τα αναδρομικά θα κατατεθούν κανονικά στους συνταξιούχους.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr