Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Παρασκήνια > Παραπολιτικά > Σκληρή απάντηση Γιώργου Τόρη σε Παπαδούλη για τη ΔΕΥΑΜΒ

Σε οριακό σημείο βρίσκονται οι σχέσεις του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργου Τόρη με τον επικεφαλής της παράταξης “Βόλος, Ανατροπή – Δημιουργία” Απόστολο Παπαδούλη, με αφορμή την έγκριση επιχορήγησης ύψους 3.827.548 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για τη δημοτική επιχείρηση.
Ο κ. Τόρης τόνισε: «Απορώ με ποια στοιχεία ο κ. Παπαδούλης διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις , οτι δηλαδή η ΔΕΥΑΜΒ δεν θα έπαιρνε την επιχορήγηση, επειδή η υπηρεσία δεν έκανε σωστά τα χαρτιά! Λίγη ντροπή δε βλάπτει. Περιμένουμε τη συγγνώμη του κ. Παπαδούλη στους πολίτες, που παραπληροφορούσe για τρεις μήνες. Τον χαρακτήρισε “νούμερο” ο δήμαρχος. Δεν είχε άδικο».