Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Αθλητικά > Σενάριο να γίνουν σε Κωνσταντινούπολη και Γκντανσκ οι ημιτελικοί Τσάμπιονς-Γιουρόπα Λιγκ

Σενάριο να γίνουν σε Κωνσταντινούπολη και Γκντανσκ οι ημιτελικοί Τσάμπιονς-Γιουρόπα Λιγκ
20 Απριλίου 2020
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στην UEFA και τις 55 ομοσπονδίες που βρίσκονται υπό την αιγίδα της, θέτοντας επί τάπητος το μέλλον της φετινής σεζόν, τόσο σε ό,τι αφορά τα εθνικά πρωταθλήματα, όσο και για την ολοκλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα.
Όπως όλα δείχνουν, κερδίζει έδαφος το ενδεχόμενο να ολοκληρωθούν οι δύο διοργανώσεις περί τα τέλη Αυγούστου. Σύμφωνα με το τελευταίο σενάριο που αναφέρεται στα βρετανικά ΜΜΕ, ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου και του Γιουρόπα τρεις ημέρες αργότερα, ενώ οι όμιλοι της νέας σεζόν δεν πρόκειται να αρχίσουν πριν τις 20 Οκτωβρίου.
Παράλληλα, σύμφωνα με τη “Mirror” θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να διεξαχθούν ημιτελικοί των δύο διοργανώσεων μέσα σε ένα πενθήμερο σε Κωνσταντινούπολη και Γκντανσκ, ήτοι στις πόλεις που θα γίνουν και τελικοί.
Δείτε Περισσότερα Άρθρα
Την Τρίτη ο Βόλος κόντρα στην Ηλιούπολη για το κύπελλο Ελλάδος
11 Σεπτεμβρίου 2025Βόλος
Οριστικά στη Λεωφόρο το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ
11 Σεπτεμβρίου 2025Αθλητικά
Αυτή είναι η ώρα του ημιτελικού της Εθνικής με την Τουρκία
10 Σεπτεμβρίου 2025Αθλητικά
Δευτέρα το Νίκη – ΠΑΟΚ Β’ λόγω Κηφισιάς
10 Σεπτεμβρίου 2025Αθλητικά