Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024 05:26
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 17χρονος που παρασύρθηκε από τον Προαστιακό – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

A pedestrian was hit by a train, at Tavros, Athens, on apr. 7, 2023 / Πεζός παρασύρθηκε από τραίνο στον Ταύρο, στις 7 Απριλίου, 2023

Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο ο 17χρονος που παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία του Προαστιακού στον Ταύρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός  φέρει κακώσεις σε όλο του το σώμα καθώς και στο κεφάλι.

Οι γιατροί του κάνουν εξετάσεις γιατί φοβούνται για εσωτερική αιμορραγία ενώ υπεβλήθη και σε αξονική τομογραφία. Λόγω της σοβαρής κατάστασης των τραυμάτων του διασωληνώθηκε.

Οι έρευνες

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες του ατυχήματος και πώς βρέθηκε στις ράγες του τρένου ο 17χρονος την ώρα που περνούσε η αμαξοστοιχία.

Όλα έγιναν λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής στις γραμμές του Προαστιακού επί της λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως στο ύψος της οδού Μυθήμνης.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση στις 20:05 και στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβουν.

Το αγόρι παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Τζάνειο

Οι μαρτυρίες

Μάρτυρες αναφέρουν ότι είχαν κατέβει οι μπάρες στη φυλασσόμενη διάβαση ωστόσο υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες ότι ο νεαρός επιχείρησε να περάσει από μη φυλασσόμενη διάβαση που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο μακριά.

Επίσης υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο 17χρονος δεν αντέδρασε την ώρα που περνούσε ο συρμός.