Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024 02:57
LIFE

Scorpios είναι… ξανά για σένα: Επέστρεψε στο μαγαζί η Μαρίνα «ΠΑΜ» – Λύθηκε η παρεξήγηση ή δεν έγινε ποτέ;


Χαρά σε ευαγγέλια για τους θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού στην Καλλιθέα και τους θαυμαστές της Μαρίνας καθώς η γνωστή σε όλους «Μαρίνα ΠΑΜ» επέστρεψε στο πόστο της!

Η εργατική αδικία αποκαταστάθηκε και η Μαρίνα Μπομπέτσι που έγινε viral στο TikTok με την ατάκα «Σκορπιός είναι για σένα. ΠΑΜ» επέστρεψε στο μαγαζί που εργαζόταν.

Διαφημιστικό κόλπο;

 

Λίγες ώρες μετά το σάλο που ξέσπασε η γνωστοποίηση της απόλυσής της και των δηλώσεων της ιδιοκτήτριας και της Μαρίνας Μπομπέτσι για την «ρήξη» των μεταξύ τους επαγγελματικών σχέσεων, με ένα νέο βίντεο στο TikTok ανακοίνωσαν από κοινού πως συνεχίζουν την κοινή πετυχημένη πορεία τους!

Οι δυο γυναίκες φαίνεται να έλυσαν τις όποιες διαφορές τους ενώ δεν είναι και λίγοι αυτοί που θεώρησαν πως ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο για την προώθηση του μαγαζιού.

Η Μαρίνα Μπομπέτσι έγινε διάσημη σε ένα βράδυ, διαφημίζοντας το μπαρ με την ατάκα της «Scorpios, είναι για σένα. ΠΑΜ» να αναπαράγεται από χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

 

Το χρονικό της… μάλλον προσωρινής ρήξης

 

Η Μαρίνα Μπομπέτσι μίλησε στην εφημερίδα «On Time» για το τέλος της συνεργασίας της με την ιδιοκτήτρια Μαρία Ιορδάνοβα, με την οποία ήταν φίλες χρόνια.

 

«Όταν μπαίνουν χρήματα στη μέση, χαλάνε φιλίες»

Η ίδια ανέφερε στη συνέντευξή της:

«Είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Δουλεύαμε μαζί χρόνια. Αποφάσισε να ανοίξει δικό της μαγαζί και ήθελε να μαζέψει ομάδα δυνατή! Εννοείται ότι θα πήγαινα.

Μετά την επιτυχία του βίντεο με εμένα και όσα είπα, δεν συνεργάζομαι πια με το “Scorpios”. Ερχόταν κόσμος, θαυμαστές και με ζητούσαν, άλλοι με κερνούσαν σαμπάνιες. Μάλιστα, κάποιοι έρχονταν από Σπάρτη, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις να με δουν, μου έφερναν δώρα, άλλοι μου έδιναν χρήματα για να πω “Scorpios είναι για σένα”. Αυτό δεν άρεσε στην ιδιοκτήτρια. Όταν μπαίνουν τα χρήματα στη μέση, οι φιλίες πάνε περίπατο».

Όπως επισήμανε:

«Η Μαρία Ιορδάνοβα με σταμάτησε από το μαγαζί. Δεν της άρεσε ότι ο κόσμος ερχόταν και με ζητούσε. Έλεγαν “πού είναι η μελαχρινή που λέει το ΠΑΜ;” Ήθελε να καρπωθεί την επιτυχία εκείνη και το μαγαζί. Έβγαλε ζήλια, θεωρώ, και κακία. Κρίμα, γιατί γνωριζόμαστε τόσα χρόνια.

Η Μαρία δεν εκτιμάει αυτό που έγινε. Γενικότερα, δεν εκτιμάει όλους που δουλεύουν εκεί. Δεν συμπεριφέρεται όμορφα. Πλήρωσε 50 ευρώ το μοντάζ για τα βίντεο, δεν της ανήκουμε. Στα social media, που της σχολιάζουν ότι η επιτυχία έγινε χάρη σε εμένα και ζητούν να δουν βίντεο για το μαγαζί με εμένα, απαντά προσβλητικά».

«Μέθυσε και έβριζε τον κόσμο» λέει η ιδιοκτήτρια

Από την πλευρά της, η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, δήλωσε στην εφημερίδα για το… προσωρινό επαγγελματικό διαζύγιο: «Την έδιωξα. Έκανε το μαγαζί άνω κάτω. Μέθυσε ένα βράδυ και άρχισε να βρίζει όλο τον κόσμο και να πετάει ποτήρια. Την ξέρω δεκαπέντε χρόνια. Ξέρουμε όταν πίνει τι γίνεται. Έγινε πολλές φορές. Είχαμε παράπονα από πελάτες. Αναγκάστηκα να τη διώξω που έκανε άνω κάτω το μαγαζί. Ο κόσμος που την έχει ζήσει, την ξέρει».

«Θα γίνω influencer»

Όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια της Μαρίνας, ανέφερε πως: «Λέω να γίνω influencer. Είχα προτάσεις για να κάνω βίντεο πρόμο και να λέω το σύνθημα για διάφορες επιχειρήσεις και μαγαζιά. Ευχαριστώ όλους. Είναι μεγάλη η ευκαιρία με αυτή την επιτυχία του βίντεο».

Πώς γυρίστηκε το Σκορπιός είναι για σένα, ΠΑΜ

Για το πώς δημιουργήθηκε το γνωστό βίντεο, η πρώην εργαζόμενη λέει:

«Το Scorpios είναι για σένα άνοιξε στις 20 Δεκεμβρίου του 2023. Σκεφτόμασταν όλη η ομάδα πώς να το μάθει ο κόσμος, πέρα από τους φίλους και γνωστούς μας. Προσπαθήσαμε μέσω Facebook και Instagram, όταν ένας φίλος μάς πρότεινε να κάνουμε λογαριασμό στο TikTok και να το διαφημίσουμε εκεί. Όντως, η Μαρία έκανε λογαριασμό και ξεκινήσαμε με βίντεο από το εσωτερικό του μαγαζιού, τα ποτά… Είχε κάνει το πρώτο βίντεο η Αντωνία και αργότερα ένα δεύτερο η Πέπα, μια άλλη κοπέλα. Το τρίτο βίντεο ήταν το δικό μου.

ΝτρεπόμουνΤελικά ήπιαμε δύο Absolute κι έγινε το βίντεο που όλοι γνωρίζετε».