Άλλες Ειδήσεις

Samsung Galaxy S8 και S8 Plus τον Απρίλιο του 2017;

Τον Απρίλιο του 2017 ίσως κυκλοφορήσει η Samsung την επόμενη ναυαρχίδα της, δηλαδή το Galaxy S8, σύμφωνα με φήμες. Μάλιστα, αυτές αναφέρουν ότι η εταιρεία θα διαθέσει τελικά και μια έκδοση Plus της συσκευής, με οθόνη 6 ιντσών.

Αν και τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι για την ώρα εύκολο να επιβεβαιωθεί, οι σχετικές πληροφορίες είναι σίγουρα βάσιμες, αφού η Samsung θα θελήσει σίγουρα να κυκλοφορήσει ένα phablet για να αντικαταστήσει το… αδικοχαμένο Galaxy Note 7.

Άλλωστε, σύμφωνα με το gr.pcmag.com, παλαιότερες φήμες ήθελαν την Samsung να εγκαταλείπει οριστικά, για λόγους marketing, τη σειρά Galaxy Note, υιοθετώντας κάποια άλλη ονομασία. Όσον αφορά το «μικρό» Galaxy S8, αυτό πιθανότατα θα βασίζεται σε οθόνη 5 ιντσών.

Πέρα από τα παραπάνω, αμφότερες οι συσκευές λέγεται ότι θα ενσωματώνουν αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη ή την πλάτη, με την πρώτη περίπτωση να φαντάζει πιο πιθανή.

Τέλος, μην σας κάνει εντύπωση το ότι δεν υπάρχει κάποια αναφορά στο Galaxy S8 Edge, αφού και οι δύο επερχόμενες high-end υλοποιήσεις της Samsung θα έχουν πιθανότατα κυρτές οθόνες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει λόγος να διατεθεί μια ξεχωριστή έκδοση μόνο για αυτό το λόγο.

 

 

 

Πηγή: gr.pcmag.com