Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023 07:40
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάλος στην Πάτρα με ιερέα που το «παίζει» γιατρός: Ζήτησε από γυναίκα με κατάθλιψη να σταματήσει την αγωγή διότι είχε δαιμόνιο


Σάλος έχει ξεσπάσει στην Πάτρα με ιερέα, ο οποίος παριστάνει τον γιατρό. Σύμφωνα με το flamis.gr ο ιερέας δίνει μέχρι και ψυχιατρικές συμβουλές αλλά και «αγωγή» για τον ασθενή που απελπισμένος φθάνει στο κατώφλι του Ιερού Ναού.

Σύμφωνα με μαρτυρία 32χρονης που πάσχει από κατάθλιψη, ο πατέρας της την πήγε στον ιερέα. Εκείνος την «διάβασε» και στη συνέχεια της είπε να κάνει κάποια ειδική δίαιτα (σαν νηστεία) και ότι αυτό θα την βοηθήσει ώστε να φύγει ο «δαίμονας»!

Ο ιερέας χαρακτήρισε αυτό που είχε η 32χρονη ως «δαιμόνιο» και μάλιστα, όπως η ίδια κατήγγειλε στην «Πελοπόννησο» ο παππάς της έκανε κάτι σαν εξορκισμό. Ωστόσο, ήταν κατηγορηματική ότι δεν της ζήτησε χρήματα.

Το ζήτημα όμως είναι ότι η νεαρή γυναίκα για κάποιο χρονικό διάστημα σταμάτησε την αγωγή του γιατρού και φυσικά το «δαιμόνιο του ιερέα» δεν έφυγε. «Κινδύνευσα να πεθάνω. Θα μπορούσα να είχα οδηγηθεί και στην αυτοκτονία» είπε η 32χρονη.

Όταν άρχισε να καταλαβαίνει ότι κάτι άσχημο συμβαίνει στον οργανισμό της, ενημέρωσε τον πατέρα της και άμεσα επισκέφθηκαν εκ νέου τον ψυχίατρό της, ο οποίος έπαθε σοκ στο άκουσμα ότι ιερέας «παίζει» με την υγεία των ψυχιατρικά ασθενών επικαλούμενος… δαιμόνια.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com