1 2
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024 22:12
Κόσμος

Σάλος από viral βίντεο μοντέλου – Ποζάρει στον κόσμο της με φόντο τα επεισόδια
MobileΚόσμος26 Μαρτίου 20231

Viral για… λάθος λόγους έγινε μια γυναίκα, που ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με φόντο τα επεισόδια και τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει από τις διαδηλώσεις στο Παρίσι, μετά τις μαζικές διαδηλώσεις σε όλη την Γαλλία, λόγω της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης του Εμανουέλ Μακρόν.

Πρόκειται για μοντέλο, που μαζί με το επιτελείο της, θεώρησε ότι τα επεισόδια στη Γαλλία είναι η… ιδανική ευκαιρία για μια εντυπωσιακή φωτογράφιση.

Στα social media κυκλοφόρησε το βίντεο με τη γυναίκα να είναι στο έδαφος και να ποζάρει, ενώ πίσω της μαίνεται η φωτιά που έχουν βάλει οι διαδηλωτές.
Σάλος στα social media
Όπως είναι φυσικό, το βίντεο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, αφού πολλοί την κατηγορούν ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τα κοινωνικά ζητήματα.
Κάποιοι άλλοι, ωστόσο, σχολίαζαν: «Μην κατηγορείτε τους νέους μας, έχουν μείνει χωρίς προοπτική, προδομένοι από μπούμερς και πολιτικούς».

Scène insolite à Paris. Des étrangers profitent d’un incendie pour une séance photo #ReformeDesRetraites #manif23mars #Manifestation@LucAuffret pour @LibreQg pic.twitter.com/AWDQQmkPTg
— QG le média libre (@LibreQg) March 23, 2023