Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024 11:43
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Σάλος από επίθεση Βελόπουλου σε Καπουτζίδη: «Πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;»


Σάλο και αντιδράσεις προκαλεί η επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κατά του Γιώργου Καπουτζίδη, μετά τη συνέντευξη του δεύτερου στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Γυάλισε τα πόμολα;»

«Για τον κύριο Καπουτζίδη επειδή μίλησε για το 2015 και την εργασία μου μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου! Αλήθεια πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Βελόπουλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.

Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε με… χιούμορ στην ανοίκεια επίθεση του Βελόπουλου: Χωρίς να κατονομάσει τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης απάντησε, ανεβάζοντας σε story στο Instagram ένα στιγμιότυπο από το «Παραπέντε» με τη Θεοπούλα έτοιμη για ψαροντούφεκο να αναρωτιέται: «Έγινε κάποια αναφορά στο άτομό μου;» και γράφοντας:

«Ενημερώστε παρακαλώ όποιον ενδιαφέρεται, πως στον στρατό παρουσιάστηκα το Μάρτιο του 1999, και απολύθηκα το Φεβρουάριο του 2001. Υπηρέτησα 23 μήνες ως έφεδρος αξιωματικός Πεζικού. Κατατάχθηκα στο Κιλκίς, έπειτα από 4 μήνες στη ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης, και από κει στο 514 ΤΠ στο Πρωτοκλήσσι του Έβρου και στο 563 ΤΠ στα Θερμά Νιγριτας. Αυτά και καλή χρονιά!».

Νέα ανάρτηση από τον λογαριασμό του Βελόπουλου: «Είμαστε διαχειριστές»

Μετά την απάντηση του κ. Καπουτζίδη, σε νέα ανάρτηση που έγινε από τον λογαριασμό του Κυριάκου Βελόπουλου στο twitter, αναφέρεται: «Επίσης πρέπει να ξαναπούμε ότι είμαστε διαχειριστές και όχι ο κύριος …Βελόπουλος ο οποίος απάντησε επίσημα σήμερα στο ραδιόφωνο απευθείας στον κύριο Καπουζίδη !»