Ψυχαγωγία

Room Service, πλιζ: Ξαφνικό τέλος για τα γυρίσματα της νέας σειράς του Ρήγα

Τα γυρίσματα του «Room Service, πλιζ» που υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας έχουν ήδη ξεκινήσει, αλλά όχι με τόσο μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στη «Φωλιά των Κου Κου», τα γυρίσματα της κωμικής σειράς έχουν σταματήσει.

«Τα προβλήματα της παραγωγής είναι πιο σύνθετα απ’ όσο είχαμε αναφέρει. Παράλληλα, υπάρχει ένα πρόγραμμα γυρισμάτων. Δηλαδή, έχει κλείσει ο Αλέξανδρος Ρήγας κάποιους γκεστ σταρ, οι οποίοι αφού αλλάζουν τα γυρίσματα, το χρονοδιάγραμμά τους έχει αλλάξει. Για παράδειγμα, αν Κρατερέ σε είχε κλείσει για το δεύτερο επεισόδιο και σου έλεγε ότι αντί να γίνει τον Σεπτέμβρη το γύρισμα θα γίνει τελικά μέσα Οκτωβρίου, ενώ εσύ έχεις την πρεμιέρα στο θέατρο Ζήνα, φαντάζομαι ότι δεν θα μπορούσες να είσαι εκεί», ανέφερε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Αφού το χρονοδιάγραμμα δεν μπορεί να τηρηθεί. Το πιο ευνοϊκό σενάριο μέχρι στιγμής είναι η κωμική σειρά να κάνει πρεμιέρα τέλος Οκτωβρίου ή σε περίπτωση καθυστερήσει κι άλλο να κάνει πρεμιέρα αρχές του νέου έτους ώστε να αναμετρηθεί με τα καινούργια προγράμματα της σεζόν», συμπλήρωσε.

Η νέα κωμική σειρά αυτοτελών επεισοδίων του ΣΚΑΪ, που θυμίζει «Κόκκινο δωμάτιο», δεν θα είναι ακριβής συνέχεια της παλιότερης επιτυχημένης σειράς του Mega. Η διασκεδαστική κωμωδία «Room Service, πλιζ» αφηγείται τις ζωές των μόνιμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel».

Ο Αλέξανδρος Ρήγας, που πρόσφατα είχε μια περιπέτεια με την υγεία του, ερμηνεύει τον διευθυντή του ξενοδοχείου (Τάσος Τσαγανέας), έναν θρησκόληπτο τύπο με φοβικά σύνδρομα και συντηρητικές απόψεις που τον οδηγούν σε ευθυνοφοβία και απραξία. Οι χαρακτήρες της σειράς είναι έντονοι και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους. Μια «συμβίωση» που δημιουργεί πάθη, εντάσεις, έρωτες, μίση, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις και πολλές άλλες καταστάσεις που γεννά το ευρύ δραματουργικό περιβάλλον της σειράς.

 

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com